Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2013 19:16 - Стига американски световен терор и геноцид!
Автор: tomcat2 Категория: Политика   
Прочетен: 7530 Коментари: 19 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не нападнахте ли достатъчно държави,не съсипахте ли достатъчно животи,не убихте ли достатъчно деца? Не на американският световен терор,НЕ на слугинската и предателска политика на нашият политически анти-български елит!Стига американски терор ,мизантропия и мракобесие!Историята ще запомни сащ и мекотелите му ,като най-античовешката и варварска тиранична система без никакво съмнение,заплювам сащ и аз ,като българин патриот и жертва на американският имперски гнет и човеконенавист!Бъди българин ,бъди патриот ,бъди човек и се присъединенте към националният протест срещу американският световен терор!

"Не!" на участието на Република България във война в Сирия

Ние,българските граждани,категорично се обявяваме срещу участие на Република България във въоръжен конфликт,незасягащ териториалната цялост и суверенитет на България.Обявяваме категорично,че не желаем български военнослужещи,изпратени от властимащите да участват,както и военните бази на територията на Република България.Изказваме нашата съпричастност към жертвите на този конфликт.Настояваме Българските власти да запазят АБСОЛЮТЕН НЕУТРАЛИТЕТ.
www.peticiq.com/ne_na_voynata




Гражданска инициатива „България против война срещу Сирия и Иран”


image



НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ
"Българският народ е против агресията и терора срещу Сирия"
4 септември 2013 г. (сряда), 18 часа

За София - пред американското посолство, кв. Лозенец, ул. "Козяк" 16 (в близост до метростанция "Джеймс Баучър").

За страната - на площада на всеки град:
1. ВАРНА - пред общината
2. ГАБРОВО - пл. ""Възраждане""
3. ПЛЕВЕН - пл. ""Възраждане""
4. ВРАЦА - пл. ""Ботев""
5. БУРГАС - пред общината
6. СЛИВЕН - пред общината
7. СЕВЛИЕВО - пл. ""Свобода""
8. Благоевград - пред американския университет на площада
9. Пловдив - все още не е обявено мястото
10. Кюстендил - площада пред общината
11. Добрич - пред църквата "Св. Георги"
12. Видин - все още няма потвърдено място
13. Русе - ...
14. Велико Търново - ...
15. Шумен - ....

Светът повече няма да позволи да бъде ограбван и плячкосван от сащ!!!
Където са се набъркали, след тях хиляди невинни жертви и разруха на държавите: Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Египет…

НО светът се събуди!
Няма да позволим да направят така и с древна Сирия!
ЗАЕДНО да спрем завоевателната война срещу Сирия!

В последните дни на август и първите дни на септември над 130 протеста срещу военно нападение над Сирия ще се проведат в над 43 града в САЩ, 6 града в Канада, 19 града в Европа и 16 града в Азия. Протестите по света може да видите тук:
https://www.facebook.com/events/547332318654393/
http://interoccupy.net/blog/map-of-nowarwithsyria-protests/

Гражданска инициатива "България против война срещу Сирия и Иран"



Гласувай:
20



1. анонимен - Съгласен съм с не и против
31.08.2013 19:53
Но на кое действие "да кажем ДА" ???????????????????????????????????
Може би трябва да сключим еднакви договори с представители на двете страни на конфликта и всеки месец да им изпращаме по равен брой дървени ковчези в Сирия.
Хем неутралит, хем далавера !

Отговор И ТО ЕДНОЗНАЧЕН, е нужен, всичко друго е ЧЕШЕНЕ НА ЕЗИЦИ !!!!!!!!!!1
цитирай
2. zarenkow - Да защитим регионалните диктатори
31.08.2013 19:57
и регионалния терор. Ние сме ЗА династиите у безграничната им власт. Долу човешките права, долу Америка. Да живеят диктаторите изпълнителите на нашата върховна цел ДИКТАТУРАТА и насилието.
цитирай
3. sevgenieva - Ура за така наречената "демокрация", "свобода на словото", "човешки права и свободи"...
31.08.2013 19:59
Именно държавата, която проповядва неуморно тази мантра, погазва всички морални, законни и световно установени норми и правила. Наистина не знам какво трябва да се случи, за да бъдат сложени на място. Не е нормално такава държава да се нарича "страна на неограничени възможности"и да служи за пример, когато единственото неограничено нещо в нея е безобразието, съобразено с личния интерес.Това е престъпно безхаберие, престъпен капитализъм. Не искам такъв капитализъм. Желанието ми е децата ми да се родят и да растат в свят, какъвто искам да им оставя, а не в такав, какъвто се страхувам да им оставя, именно заради тази долна и пошла представа, че интереса стои преди всичко. Но ако е така- то този свят наистина не заслужава съществуването си.
цитирай
4. freeoldmen - Подписах петицията.
31.08.2013 20:23
Добре върви- близо 1200 Човека за три дни.
цитирай
5. tomcat2 - Но на кое действие "да кажем ...
31.08.2013 21:02
andreshko написа:
Но на кое действие "да кажем ДА" ???????????????????????????????????
Може би трябва да сключим еднакви договори с представители на двете страни на конфликта и всеки месец да им изпращаме по равен брой дървени ковчези в Сирия.
Хем неутралит, хем далавера !

Отговор И ТО ЕДНОЗНАЧЕН, е нужен, всичко друго е ЧЕШЕНЕ НА ЕЗИЦИ !!!!!!!!!!1


Да кажем "ДА' на здравият разум,ДА на мира.Готви се поредното престъпление срещу човечеството на базата на поредната безумна лъжа!Това може да доведе до трета световна война.Не искам да умра за "евро-атлантическите "алабалистки ценности.Искам да живея и другите да живеят също!
цитирай
6. tomcat2 - и регионалния терор. Ние сме ЗА д...
31.08.2013 21:09
zarenkow написа:
и регионалния терор. Ние сме ЗА династиите у безграничната им власт. Долу човешките права, долу Америка. Да живеят диктаторите изпълнителите на нашата върховна цел ДИКТАТУРАТА и насилието.


Стига се е поставял така черно-бяло въпросът,ситуацията не е толкова проста.Тук няма добри и лоши,това е истинският живот , а не някой американски филм.Асад макар и диктатор е светски политик ,при него етническите и религиозни малцинства живеят в мир и спокойствие,Асад не е нападнал никой!асад не е окиупирал света с военните си бази,Асад не се бърка във вътрешните работи на суверени държави.От друга страна имаш фанатизираните уахабистки канибали ,спонсорирани от САЩ и Саудитска Арабия,колещи и обезглавяващи християни и малцинства наред,ядящи човешки вътрешности,и екзекутиращи деца!Тези ли хора ще установят демокрация и човешки права в Сирия а?Ако имаш нерви виж предишните ми постове документирал съм зверствата на терористите подробно!Човешките права в САЩ с нищо не са по-добри отколкото в Сирия при Асад!
цитирай
7. tomcat2 - Отгв.sevgenia
31.08.2013 21:16
САЩ за мен са съвременният еквивалент на нацистка Германия,намразих думата "демокрация" покрай тях,не такава ми е представата за демокрация на мен!Но не по малко ме погнусява слугинското и безгръбначно поведение на нашите политици към САЩ.Всичко нормално и човешко в мен се обръща ,като гледам как сервилничат над поредният 'Голям брат".Ненавиждам предателството и безгръбначието.Това са пълни психопати за мен ,да подкрепиш едно нападение над държава ,която нищо не ни е направила е чиста проба уродщина!
цитирай
8. sevgenieva - Превърнали сме се в колония на Сащ
31.08.2013 21:31
това е истината. Каквото ни кажат- това правим. Това си е национално предателство, мен ако питате.
цитирай
9. tomcat2 - Къде установиха демокрация в Ирак ...
31.08.2013 21:41
Къде установиха демокрация в Ирак ли?Или пък Афганистан.А Либия?За Бога вижте на какво приличат тези страни сега от нормални развиващи се светски държави където жените ходеха без фереджета и учещи в университети ,сега тези страни са едни развалини,източници на тероризъм,екстрмизъм,бедност,беззаконие и хаос!Пет пари не дават САЩ за демокрация и човешки права,това са дъвки и балони за глупаци!
цитирай
10. анонимен - tomcat2 - Казвай "да", и след това ?
01.09.2013 11:23
"Да кажем "ДА' на здравият разум,ДА на мира.Готви се поредното престъпление срещу човечеството на базата на поредната безумна лъжа!Това може да доведе до трета световна война.Не искам да умра за "евро-атлантическите "алабалистки ценности.Искам да живея и другите да живеят също!"

Дрънкаш като проповедник ! Да кажем "да", ами казвай си .

Отговори конкретно и ясно :

как го разбираш това "трябва да" и какво освен "трябва да" /наслушахме се до преди 25 години на призивите на партийните секретари : Другари, трябва да... " / ще се прави, защото само с "трябва да" нищо не се върши.
цитирай
11. freeoldmen - andreshko, проамериканските демократи като тебе
01.09.2013 12:06
сте същите като благите отчета. И те ни обещават райски живот, ама след реки от кръв, след Армагедон.
Засега и едните и другите постигнаха само реките от кръв. За райският живот ще почакаме. Отново.
цитирай
12. tomcat2 - Питаш ме казвам ти, съвсем конкр...
01.09.2013 17:29
Питаш ме казвам ти,съвсем конкретно,пълен неутралитет за България и разваляне на договора предоставящ за безвъзмездно ползване бази на американците и дай Боже излизане от тази терористична организация нато !
цитирай
13. lostov - Датата
01.09.2013 18:32
4-ти септември май хич не е случайна. Искат да отклонят вниманието от протеста с/у правителството...
цитирай
14. анонимен - Англичаните имат акъл, но ние не. ...
01.09.2013 18:59
Англичаните имат акъл, но ние не. Най-яките съюзници на чичо Сам.
цитирай
15. x111 - Излъгаха за Ирак, лъжат и за Сирия!
05.09.2013 19:31
Същите лъжи чухме за Ирак и Афганистан, време е Щатите да сменят репертоара. Този път обаче Европа не бърза да се включва в поредната американска война в Близкия Изток. Докато Обама рони крокодилски сълзи за жертвите от химическата атака, която неговите брадясали ислямски приятели извършиха в предградията на Дамаск ООН разследва и неговите безкрайни убийства с безпилотни апарати, които според организацията са над 2,000 души към този момен.
................
Много хора се чудят как така Обама притиска американците и конгреса да легитимират, вече започналото финансиране и въоръжаване на бунтовниците в Сирия. Конгреса отхвърли това искане неотдавна, изтъквайки аргумента, че така пари и оръжия от Америка ще попаднат в ръцете на ислямисти от Ал-Кайда и други групировки и фанатици, които колят и бесят наред в Сирия, крещейки „Аллах е велик”. Но спомнете си как тогавашния държавен секретар на САЩ – Збигнев Бжежински ходеше на крак при Осама бен Ладен. В пресата една от тези срещи е запечатана – Бжежински и Осама бен Ладен са се ухилили до уши докато Осама държи автомат и си приказват по приятелски, как Западната преса наричаше бившия терорист номер едно „Герой” и „Борец за свобода” по време на Съветската кампания в Афганистан, когато САЩ подкрепяха Ал-Кайда.
http://alterinformation.wordpress.com/2013/09/03/22109328113/
цитирай
16. x111 - "Подир половина час цялата ...
06.09.2013 21:18
"Подир половина час цялата орда, победоносна, свирепа, демонически весела, излазяше из дола с Огняновата глава, набучена на прът. Докторовият череп, раздробен на късове от ножовете (най-първия удар - от куршум - сам докторът си беше нанесъл), не можеше да послужи за трофей. Също Радината глава беше оставена - по политическа причина вече: Тосун бей беше по-хитър от Тъмрашлията.

Отзади носеха, натоварени на едни кола, убитите и ранените.

С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. На мегданя побиха трофея.

Само един човек се мяркаше там, като един призрак.

Той беше Мунчо.

Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.

Обесиха го на касапницата.

Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира."

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=14&WorkID=5866&Level=3
цитирай
17. x111 - Истината за Сирия може да намерите само на този канал
15.09.2013 15:40
http://anna-news.info/

Видеоматериали от мястото на събитието,военни сводки и анализи.
"Българските журналисти" и западните им колеги-лъжци пак станаха за смях.
цитирай
18. x111 - Истината за Сирия на български е...
04.10.2013 23:13
Истината за Сирия на български език.

http://trueaboutsyria.wordpress.com/
цитирай
19. анонимен - Къде изчезна ти бе човек? Никакъв не ...
19.03.2014 08:03
Къде изчезна ти бе човек? Никакъв не се виждаш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat2
Категория: Политика
Прочетен: 824741
Постинги: 213
Коментари: 1336
Гласове: 1359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930