Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2013 18:32 - импиъчмънт ЗА БОЙКОВСКИЯТ ПЛЪХ,РОСИЦА ТЪПАНЛИЕВА!
Автор: tomcat2 Категория: Политика   
Прочетен: 2927 Коментари: 5 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ATAKA започва консултации за импиъчмънт на президента
 image Партия АТАКА започва консултации за импиъчмънт на президента. Това заяви лидерът на националистите Волен Сидеров по повод днешната реч на президента Росен Плевнелиев (вдясно на снимката). „Шокиран съм от антиконституционното поведение на лицето, което изпълнява за съжаление функцията президент на Република България. Преди всичко на първо място той призовава българите да се разделят на две. Като държавен глава той олицетворява и би трябвало да олицетворява единството на нацията, а всъщност призовава българите да се разделят на една и втора категория, което само по себе си моментално трябва да предизвика действия за импийчмънт, за свалянето на президента от поста“, се казва в изявлението на Волен Сидеров. „Плевнелиев застава зад екстремизма, който от 2-3 седмици по улиците на София тормози хиляди граждани. Екстремизъм, имам предвид протестиращи, които хвърлят камъни, предмети, счупиха вече няколко глави. И всичко това президентът Плевнелиев го оправдава като нещо „симпатично”. Всъщност в своето изявление той призовава към преврат. Вместо да призове към укротяване на тези, които вандалстват по улиците на София, той ги подклажда да свалят законно избрания парламент – това също са антидържавни действия и смятам, че би могло да му бъде взет имунитета и да бъде подведен за тежко нарушаване на Конституцията и държавна измяна“, се казва в изявлението на Волен Сидеров. Сидеров ще сондира от другите парламентарни сили – има ли готовност за такава подписка – да започнат действия по импийчмънт, тъй като това изявление на Росен Плевнелиев премина всякакви граници, допустими за държавник. Според Волен Сидеров – Плевнелиев проявява партийно пристрастие, заема страна в един конфликт, в който участват екстремисти. „Той взема страната на екстремистите, разделя нацията и в крайна сметка издава огромния си страх от това, че може да бъде извадено на светло неговото пране на пари, офшорни далавери, които аз съм започнал да ги вадя – това явно много го притеснява. И цялото изявление в насочените срещу мен клевети издават страха му от това, че може да бъде разследван един ден и за пране на пари“, се казва в изявлението. Според Сидеров – изявлението на Плевнелиев за предсрочни избори беше абсолютно без конкретности и издаваше както казах страх от това, че ще излязат на светло неговите далавери, партийно пристрастие и антидържавна насоченост, рушене на държавата и на конституционния строй – това прочетох в думите на президента Плевнелиев. Президентът оказа недопустим натиск, върху Прокуратурата да извърши репресия спрямо мен, да ми свали имунитета, смята Волен Сидеров.



Гласувай:
14



1. bojinkata - Оставка на офшорката!!!!!!
05.07.2013 19:41
Оставка на офшорката!!!!!!
цитирай
2. chavdar01 - И ПЛЕВНЯТА НА УЛИЦАТА!
05.07.2013 19:47
СТИГА СМЕ ГО ХРАНТУТИЛИ С НАШИТЕ ПАРИ!!!!!!
цитирай
3. tomcat2 - Тези протести са за парлама да за...
05.07.2013 20:06
Тези протести са за парлама да замажат положението герб и да отклонят вниманието от престъпленията им с надеждата ей така да отшуми всичко и да забравим!Да саботират правителството и да възпрепятстват нормални наказателни разследвания срещу тях.ГРОБ са на принципа след нас потоп ,или по конкретно за тяхният случай ,след нас свинска кочина!
цитирай
4. jelezov - За тези, които имат очи да гледат и ...
06.07.2013 11:02
За тези, които имат очи да гледат и мозък да мислят, снимката говори повече от хиляди думи. Президентът Пленелиев действително заслужава отстраняване по конституционен път (импиичмънт) Започнах да пиша постинг на тази тема. Въпреки че не съм конституционалист, смятам със силата Логиката да докажа, че импиичмънтът има достатъчно основание.
цитирай
5. tomcat2 - Ако следваме стриктно конститу...
06.07.2013 12:08
Ако следваме стриктно конституцията,то ние сме управлявани от чисти национални предатели!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat2
Категория: Политика
Прочетен: 823070
Постинги: 213
Коментари: 1336
Гласове: 1359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930