Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2013 18:05 - До олигофрените протестиращи софийски селяндури,ето ви достойна кауза!
Автор: tomcat2 Категория: Политика   
Прочетен: 2268 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 25.06.2013 18:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Вместо да протеститрате за глупости и да се излагате ,като пълни селяндури ,каквито сте,  ето ви една наистина достойна кауза за протест .Докажете ,че наистина ви пука за България и българския народ,тъпаци!
По -високо от Витоша нема и по -малоумно от шопа също!



"НАДЕЖДАТА МИ Е БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ДОПУСНЕ ТАКОВА БЕЗУМИЕ!" - ТОВА КАЗА ГЕРГАНА ЧЕРВЕНКОВА  НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ СЪДЕБНАТА ЗАЛА, ЗА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА ОБРАТНО В СЛЕДСТВЕНИЯ АРЕСТ.   ЕДИН НЕВИНЕН ЧОВЕК ПРЕКАРВА 53-ИЯ СИ ДЕН ОТ 77-ТE, КОИТО МУ ОСТАВАТ В АРЕСТА НА Г.М.ДИМИТРОВ ДО СЛЕДВАЩОТО ЗАСЕДАНИЕ ПО ДЕЛОТО. А КОЛКО ЛИ ОСТАВАТ СЛЕД ТОВА? ЦЕЛТА НА ПРЕСТОЯ Ѝ ТАМ, ОЧЕВИДНО Е ДА "ЗАЗДРАВИ" ВРЪЗКИТЕ НИ СЪС САЩ.   КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ? ЗАЩО СЕ ДОПУСКА ТОВА? След посещението си от 18.11. до 04.12. миналата година в САЩ, Цветан Цветанов обяви по телевизията, че е разкрит (съвместно с американците) и задържан „основния организатор” на българо-американска организирана престъпна група. Тя (Гергана Червенкова) била обявена за издирване от САЩ. 


КОЯ Е ГЕРГАНА ЧЕРВЕНКОВА? Българска гражданка, омъжена, неосъждана, с 2 висши образования, на 35 години, с две малки деца. Работи по трудов договор в легална българска фирма. Живееше със семейството си в София. По настоящем Следствен арест 3 етаж. ОБВИНЕНИЯТА КЪМ ГЕРГАНА СА СЛЕДНИТЕ: NARCOTICS CONSPIRACY - Конспирация с наркотици (според българския превод). Максимално наказание 10 години лишаване от свобода. NARCOTICS DISTRIBUTION - Разпространение на наркотици (според българския превод). Максимално наказание 10 години лишаване от свобода. CONSPIRACY TO MISBRAND - Заговор за неправомерно разпространение на лекарства (според българския превод). Максимално наказание 5 години лишаване от свобода. MISBRANDING - Неправомерно разпространение на лекарства (според българския превод). Максимално наказание 3 години лишаване от свобода. MAIL AND WIRE FRAUD CONSPIRACY - Конспирация/заговор, по пощенски и електронен път (според българския превод). Максимално наказание 20 години лишаване от свобода. MONEY LAUDERING CONSPIRACY - Конспирация/заговор за пране на пари (според българския превод). Максимално наказание 20 години лишаване от свобода.   ФАКТИТЕ, ОБАЧЕ, СОЧАТ ДРУГО: Гергана Червенкова е на 35 години, майка на две малки деца и живее със семейството си в София.Тя работи на трудов договор без управленчески права като финансов мениджър в търговско представителство "БГ Глобал Сървисиз", която е обслужваща компания на английската фирма „Юромедонлайн ООД“. още за фирмата и длъжността  Гергана Червенкова никога не се е крила от никого и никога не е била в Щатите, за да бъде „обявена за издирване” като избягала от САЩ и укрила се. Никой, никога не я е търсил. За съжаление никой не си е направил труда да разучи фактите и в края на ноември американските служби скалъпват обвинение срещу Гергана за разпространение на наркотици, пране на пари и заговори срещу САЩ.  Властите в щатите работят по дело, по което след "задълбочено" разследване на една от аптеките контрагенти на фирмата се натъкват на нейния служебен имейл адрес - gchervenkova@euromedonline.com и по незнайно какви методи и канали установяват, че тя е мозъкът, управителят, счетоводителят и директорът на тази фирма.
АРЕСТИТЕ НА ГЕРГАНА На базата на проведеното разследване Федералния съд на САЩ  изпраща обвинителен акт и иска екстрадицията на Гергана, за да бъде съдена за престъпленията.  От наша страна службите реагират мигновенно и на 30.11.2012 г. – петък, Гергана е задържана от МВР и вечерта била „пусната”.  прочетете още по темата
ИМА ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ВИНОВНОСТТА НА ГЕРГАНА? Досега от Щатите не са пратени такива. Единствените доказателства по делото са 4 клетвени декларации на прокурорите и следователя от ДЕА които се кълнат, че тя е виновна! Сами по себе си клетвените декларации не са доказателства пред българското законодателство. След екстрадицията нея я заплашват 68 години затвор.
КАКВА Е ВЕРОЯТНОСТА ДА Я ЕКСТРАДИРАТ И ОСЪДЯТ? Сигурно ще кажете, няма такава ако тя е невинна.  Но ако тя е невинна, защо е лежала в ареста толкова дълго? Защо никой не си е направил труда да провери наистина ли тя е управител на фирмата? И защо две правителства са  готови да затворят невинен човек за политически дивиденти. Излиза, че ако пишете е-мейл на ваш клиент или приятел и срещу него започне някакво разследване, може да ви екстрадират заради това, че са намерили ваш контакт в неговия компютър. Също така, може някой да реши да подпише документ, че вие сте виновен и това трябва да се приеме за истина. Хората, които се кълнат са не други а прокурорите по делото и агента по разследването. Няма свидетели, няма факти, няма доказателства, един подпис стига.
ОТНОСНО ДОГОВОРА ЗА ЕКСТРАДИЦИЯ МЕЖДУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ След среща с адвокати специализирани в екстрадиционни се оказва, че договора за екстрадиция между правителството на Република България и правителството на Съединените американски щати е подписан на основата на "ДОВЕРИЕТО" между двете държави и има споразумение, замолената държава (в случая България) да не иска доказателства за деянията, и да не проверява дали поисканото лице изобщо е извършило престъпление. Така излиза, че може да се екстрадира всеки за всичко независимо дали е виновен или не.    image







Гласувай:
9



1. raders - Наистина ужасно, ако е истина. Н...
25.06.2013 18:21
Наистина ужасно, ако е истина. Най-вероятно е допусната досадна грешка или някакво съвпадение на имената. Гадното е, че са я държали толкова дълго в ареста без доказателства, но предполагам, ще е обезвъмездена достойно. Горката жена! Наистина това е много сериозен повод за протест. За такава кауза съм на първа линия.
цитирай
2. tomcat2 - ей имало нормални хора в таз държава ...
25.06.2013 18:26
ей имало нормални хора в таз държава значи,да си жив и здрав радерс!
цитирай
3. freeoldmen - " договора за екстрадиция ...
25.06.2013 19:56
" договора за екстрадиция между правителството на Република България и правителството на Съединените американски щати е подписан на основата на "ДОВЕРИЕТО" между двете държави и има споразумение, замолената държава (в случая България) да не иска доказателства за деянията, и да не проверява дали поисканото лице изобщо е извършило престъпление."
Дали е реципрочен? Дали ако поискаме да осъдим гражданин на САЩ на 68 години затвор, просто ще кажат "ОК, щом има подпис от български прокурор, значи е перфектно"?

tomcat, дай линк към петицията, ако обичаш.
И, ако обичаш, не се включвай към гадния хор, който се опитва успешно да раздели българите. България е навсякъде.
цитирай
4. bojinkata - Интересно кой ти е сложил минуса! Да ...
25.06.2013 20:02
Интересно кой ти е сложил минуса! Да не е Цецо, американскката подлога? Позната история - набеждат един невинен човек и отчитат дейност, а истинските организатори са си платили!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat2
Категория: Политика
Прочетен: 822467
Постинги: 213
Коментари: 1336
Гласове: 1359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930