Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2013 18:22 - Пресконференция на Волен Сидеров!
Автор: tomcat2 Категория: Политика   
Прочетен: 5574 Коментари: 12 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Единственият български патриот от цялата ни политическа класа.Слушайте внимателно истините!




Гласувай:
14



1. анонимен - Да ама тая позиция почти означава ...
13.05.2013 18:58
Да ама тая позиция почти означава нови избори.
цитирай
2. tomcat2 - не ме интересува ако трябва 100 и...
13.05.2013 19:31
не ме интересува ако трябва 100 избора да правим,герберската сган трябва да се измете!
цитирай
3. rebu - Очаквайте
14.05.2013 09:10
Новата тройна коалиция - Бкп, османлии и психопат. После - строеж на излишна, Безумно скъпа атомна централа, нови, по-високи цени за руския газ, замразяване и забрана на нашата родина да търси находища на природни горива. Премахване на валутния борд - хиперинфлация, изчезване на спестяванията и собственоста на българите. И фантазията ще ни е бедна...
цитирай
4. vencivaleri1951 - Не ни плаши
14.05.2013 09:41
rebu написа:
Новата тройна коалиция - Бкп, османлии и психопат. После - строеж на излишна, Безумно скъпа атомна централа, нови, по-високи цени за руския газ, замразяване и забрана на нашата родина да търси находища на природни горива. Премахване на валутния борд - хиперинфлация, изчезване на спестяванията и собственоста на българите. И фантазията ще ни е бедна...


Минали сме през управлението на Борисов
цитирай
5. tomcat2 - Явно наистина трябва да си психопат ...
14.05.2013 10:42
Явно наистина трябва да си психопат за да наречеш нещата с истинските им имена в днешна България!
цитирай
6. georgimet - Значи...
14.05.2013 12:20
Според теб Сидеров е единственият. Обаче някак си българите не сме разбрали, и не сме гласували за неговата партия. Под 8% има Атака. Значи сме някакви идиоти? Сидеров искаше по 150 хиляди лева (или евро бяха, все едно) на хората, които му основаха структурите из България, за да ги включи в списъците на миналите избори. Само не ми казвай че тва не е вярно, лично съм говорил с няколко от тях. Това е мафиотски подход, извинявай много. Като е такъв патриот, защо не съм го чул и една дума да каже за комунистическият режим, неговото налагане с терор и масовите убийства, извършвани от Червената Армия и БКП? Впрочем, колко пъти е протестирал за паметника на червената армия? Виж, срещу американците много се ежи, но отиде с антуража си от Атака до Москва, за да поздрави Путин за 60-годишнината му, и да му занесе подаръци. Как толкова бързо Атака взе лиценз и си направи телевизия Алфа (и с какви пари)? Изобщо... май не сме ние идиотите, а май Сидеров не е патриот.
цитирай
7. tomcat2 - "Комунистическият режим...
14.05.2013 12:57
"Комунистическият режим" беше вторият златен век за България,това беше най високото ниво на развитие на нашата страна ,след 89 нещата тръгнаха стремглаво надолу,настана мизерията,глада и безработицата !Сидеров е български патриот а не седерунгелски американски агент ,че да протестира срещу комунизма и някакви паметници,ясно!Разбира се ще ходи в Москва ,ти във Вашингтон ли искаш,като герберските американски агенти и предатели ?Това че е искал пари за включване на кандидати за листи за сефте го чувам, не мога да кажа нищо по въпроса не съм запознат и няма как да знам с кой си говорил по въпроса!
цитирай
8. kbalenciaga - Е то този похват за манипулация се учи и в университетите
14.05.2013 15:32

Не само в школата в Симеоново.
"Явно наистина трябва да си психопат за да наречеш нещата с истинските им имена в днешна България!"

На такива като Волен и Яне Янев им нареждат да говорят и много истини.
И след като предварително са показали и доказали какви боклуци са, то така хората асоциират казаното от тях като лъжи.
цитирай
9. realdemocracy - ООо да златен век
14.05.2013 18:16
Какво точно златно и век си видял незнам.
Ама ние имахме 8 битови трошляци наречени Компютри работещи на 1MHz,
А в западните страни имах 16 битови на 20MHz че и повече.
В България пчти никой незнаеше какво е компютри - а те бяха забранени и ВСЕ ОЩЕ СА забранени за продажба на Китай и Куба и други комунисти.
Всички се хранехме с парите взети и разпределени от ресурсите и заемите - и се хранехме мизерно.
Имаше един магазин за хляб и само хляб на половин малък град.
Какво точно не разбрахте за комунизма незнам.
И сега като влизате с Хипермаркета да не би да си търсите локума и лимонадата???
А как така 10 милярда долара дълг стана 37 милярда Евро - благодарение на кой - полседните 23 години бяха и остават и както се вижда ще бъдат и занапред управявани от комунистите по техен начин ограбвайки НАС и давайки на електората им и ще получават дарения от олигархията на монополите.

tomcat2 написа:
"Комунистическият режим" беше вторият златен век за България,....!

цитирай
10. georgimet - все едно слушам реч от събрание хора с деменция...
14.05.2013 18:25
tomcat2 написа:
"Комунистическият режим" беше вторият златен век ...


Благодаря, другарю! Наистина се смях с глас :) Сигурно ти се ще и да ме набиеш? :) С кой съм говорил по въпроса ли? Ами с няколко от областните координатори, които са отказали на предложението му. А за този "златен век" някои въпроси не ми дават мира. Как така същите българи, които успяват да го постигнат и 45 години живеят в него, веднага след него затъват в мизерия, преживяват няколко фалита на държавата, изведнъж почват да слушат чалга, почти четвърт от тях бягат към омразният запад? и т.н. Как така тези лъвове се превърнаха във феноменална порода овце, които могат да дават и мляко и вълна и месо години наред, без да направят и една революция? Търсих отговори, и прочетох разсекретените архиви. Можеш да ги видиш и ти, например тук
http://desebg.com/2011-01-13-09-25-08/151--1989-1990-2-
Ти какво работеше по време на комунизма? А преди това?
цитирай
11. stamenmihalevski - "Единственият български ...
19.05.2013 20:03
"Единственият български патриот от цялата ни политическа класа" ще подкрепи бъдещото правителство на БСП и ДПС. Както виждам, според теб през комунизма сме имали златен век, затова ще е безсмислено да те убеждавам, че БСП(преките морални и физически наследници на БКП) са мошенници. Тогава би трябвало да си доволен от свършеното по време на управлението на Луканов, Виденов и Станишев. Последното изобщо не ми се коментира. Щом така си мислиш, си е твой проблем, който мен лично не ме засяга. Явно вижданията ти за един достоен живот са - живот като по времето на Луканов и Виденов. Явно виждането ти за едно честно правителство е правителство като това на Станишев до 2009. Щом е така, ти пожелавам точно такива управници, които да могат да задоволят нуждите ти за висок стандарт на живот, какъвто ще те удовлетвори. Друго обаче ми е по-интересно. Какво ще кажеш за ДПС? Сидеров ще ги подкрепи, а ти подкрепяш Сидеров, значи подкрепяш и не само съществуването на ДПС като партия, не само новините на турски, които ги има най-вече благодарение на ДПС, а дори и участието й в управлението на България. В крайна сметка излиза, че за теб е патриотично да се подкрепи участието на ДПС в управлението на страната. Лошо няма, защото всеки има право на мнение, но когато човек казва азбуката, започва с А и Б, обаче стига чак до Я, а не до Х например, за да покаже, че е успял да я научи цялата, а не само тези буквички, които на него му харесват...
цитирай
12. stamenmihalevski - Ето какво е мнението на Петър Мла...
19.05.2013 22:24
Ето какво е мнението на Петър Младенов за "златния век на България"(златния век според теб, но не и според комунистите). Цитирам част от думите му, които е произнесъл през 89-а, а ти можеш да прочетеш всичко тук http://desebg.com/2011-01-13-09-25-08/151--1989-1990-2- - "...Има втора страна - самата икономика. Така я развивахме и така я развихме, нали говорехме, че ето ние сме в състояние да изхранваме две Българии в последните години и дали произвеждаме толкова много, и къде са тези продукти един бог знае. Аз мисля, че ги изнасят. Извиках другарите Луканов и Христо Христов и им рекох: Престанете да изнасяте селскостопанската продукция. Нищо подобно. Няма натури. Опитахме се да направим анализ. Лично за себе си го направих. Това беше преди пленума. Тъй като трябва да ви кажа, че в Политбюро никой не е давал какви са ни задълженията и как се развива икономиката. Ние не знаехме. Аз не знаех. Но тъй като имах една връзка с банката, помолих да ми дадат отчета на банката, годишния отчет. И на основата на него се опитах да направя анализа. Картината е потресаваща. Ние всяка година казваме, че имаме толкова и толкова прираст - 5,6, 6 процента и т.н. А знаете ли каква е картината? Ако вземем за база 1983г., следващите години ние не само, че нямаме някакви проценти прираст на националния доход, ако изключим тези чужди кредити, които получаваме от Запада, т.е. нашите задължения, които се увеличават, ако ги махнем тях, ние имаме непрекъснато намаляване. Т.е. 1984г. е по-лоша от 1983г., 1985г. е по-лоша от 1984г., 1986г. по-лоша от 1985г. и т.н. до края, до последната 1988г..."
Та така за "златния" век на България през комунизма. Може би казаното от Младенов е лъжа и с цел да се удари тогава по рейтинга на Живков, но ако пък последното е вярно, то трябва да се приеме, че комунистите са едни пропагандатори, готови да излъжат дори и собствените си кадри, само и само едикой си да се докопа до властта... Кое предпочиташ - Младенов лъже за икономиката или казва истината? :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat2
Категория: Политика
Прочетен: 823053
Постинги: 213
Коментари: 1336
Гласове: 1359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930