Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2012 16:49 - Атентата в Бургас дело на цру/мосад
Автор: tomcat2 Категория: Политика   
Прочетен: 19857 Коментари: 37 Гласове:
18

Последна промяна: 19.07.2012 16:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Когато научих за новината вчера до последно се надявах да не е това ,което си мисля,но  светкавичните обвинения срещу Иран от страна на Израел потвърдиха страховете ми!Атентата в Бургас носи всички отличителни черти на операция "фалшив флаг" ,самонанесена рана от страна на израелските и американски служби за да оправдаят военна намеса срещу Иран!Бесен съм и погнусен от факта ,че България се превърна в игрална сцена на американо-ционистките  геополитически ламтежи и безумия!
Всеки военен конфликт в историята на САЩ и Израел е базиран на лъжа и измама ,като се започне от американо -испанската война,потапянето на "Лузитания",Пърл Харбър и разбира се най-грандиозната и опашата лъжа и  пропагандна операция 11ти септември !

Схемата е проста, извършат нападение над собствени цели ,а после обвиняват политическите си врагове за стореното и позират ,като спасители и обединители на нацията в тежки времена , от което печелят политически дивиденти!Проблем-реакция -решение!Метод използван от тирани още от дълбока древност за да запазят властта си ,спомнете си подпалването на Рим от Нерон и хвърлянето на вината върху политическите му врагове християните!

Замислете се само,Бойковския проамерикански предателски режим представлява благоприятна почва за подобен тип диверсии,то не бяха срещи с шефа на ЦРУ,Хилари Клинтън,американски бази ,тотално роболепие към нато и всички останали криминални структури на англо-американската световна мафия!
Събитието несъмнено ще има и негативни последици във вътрешнодържавен аспект,ще се легитимира полицейщината ,ерозиране на гражданските ни права ,въвеждане на драконовски мерки за сигурност и всичко това в името на нашата сигурност от злите терористи,направо огледален образ на нацистка Германия!По летищата ще бъдат разположени и печално известните ренгенови скенери за пътници провокирали множество скандали и спад на туризма в САЩ,които облъчват всеки преминал през тях със смъртоносна доза радиация!Не се съмнявам, американската компания произвеждаща ги ще се нагуши хубавичко с наши пари!

Не на последно място искам да изкажа съболезнования за загиналите и отвращение ,как тяхната смърт ще бъде употребена за мизантропските политически цели на САЩ и Израел!Не се оставяйте да бъдете манипулирани ,като малки деца , стига ЛЪЖИ!(Между другото предполагаемият атентатор прилича  много повече на евреин или американец ,отколкото на арабин!)


"Всяка война е базирана на измама "
Сън Дзу "Изкуството на войната"

image

image
Двамата най-големи терористи на раздумка!








Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tomcat2 - Мойто определение за тероризъм ...
19.07.2012 18:53
Мойто определение за тероризъм -външната политика на САЩ ,Израел и подчинените им!
цитирай
2. анонимен - 33
19.07.2012 18:57
http://kostas.blog.bg/lifestyle/2012/07/19/tretata-svetovna-voina-bolna-fantaziia-ili-realnost-ili-kak-.980795
И Хитлер целеше с Армагедон да доведе Апокалипсиса и новото Пришествие, но не успя по същите причини, които няма да успеят и сега, макар новото е да бъде замесена и България. Истината винаги е само една и тя не търпи манипулации и не може да се открадне.
цитирай
3. анонимен - Терористът е швед от арабско-фи...
19.07.2012 19:35
Терористът е швед от арабско-финландски произход, спортист и затворник в Гуантанамо. След това освободен и оставен да се шляе където си иска. Ташак работа, но който иска да си вярва. Тоя тип е дрогиран и вероятно смята, че носи наркотици. Използвали са го за тая мръсна работа, без дори да подозира. Въпросът е КОИ.
цитирай
4. tomcat2 - . По всяка вероятност цялата тази ...
19.07.2012 19:47
.По всяка вероятност цялата тази работа е съгласувана и с бойко ,държат го здраво за топките американците,разтревожен съм какво ще се случва от тук нататък .Опита от САЩ и Велокобритания показва след такива събития ни чака чист фашизъм,полицейщина абе бойковщина с една дума!Няма как да не е замесен той в всичко това ,най-малкото е дал зелена светлина на чуждите служби !
цитирай
5. анонимен - Ти да не си братовчед на Алф, бе ?
19.07.2012 21:17
Сигурно ядеш котки, затова си изкукал. Прибирай се бързо на четвърти километър докато не са те спипали извънземните
цитирай
6. анонимен - Бойко не е важен за тях. Те си дери...
19.07.2012 21:40
Бойко не е важен за тях. Те си дерибействат в България и даже не го бръснат за слива. Американците са толкова извратени, че са способни на всякакви инсинуации. Аз им нямам и капка вяра.
цитирай
7. svilen75 - А доказателства???
20.07.2012 02:14
А доказателства???
цитирай
8. анонимен - Ама верно си изкукал.
20.07.2012 09:29
Така като ти чета идиотиите си пропуснал поне 3 визитации. Да не си духнал от Курило и сега да те търсят именно от Мосад, ЦРУ, МИ6, Трамвай №5, илюминати и архонти?
цитирай
9. dalida - Добро утро!
20.07.2012 10:02
Конспирацията е във вход.
"Схемата е проста, извършат нападение над собствени цели ,а после обвиняват политическите си врагове за стореното и позират ,като спасители и обединители на нацията в тежки времена , от което печелят политически дивиденти!Проблем-реакция -решение!Метод използван от тирани още от дълбока древност за да запазят властта си ,спомнете си подпалването на Рим от Нерон и хвърлянето на вината върху политическите му врагове християните!"
- - - - - - -
Абсолютно вярно!
цитирай
10. анонимен - Атентатът може да е свързан с БГ ...
20.07.2012 10:03

Атентатът може да е свързан с БГ радикални групировки
България отдавна не бе ставала мишена на терористи. Снимка: Reuters

Медиите в Русия продължават да коментират атентата в Бургас срещу автобус на израелски туристи в сряда, при който загинаха седем души, а над 30 бяха ранени.

България отдавна не бе ставала мишена на терористи - последната подобна експлозия там датира от 27 години. Не е изключено местните спецслужби да са се поотпуснали, отбелязва "Комсомолская правда".

Агенция Росбалт отхвърля мнения на експерти, цитирани в българския печат, според които властите реагират недостатъчно адекватно. Очевидно е, че тъкмо властите в България имат интерес да бъдат установени истинските поръчители на терористичния акт.

Друг въпрос е, че малката държава от периферията на ЕС няма голям опит в предотвратяването и разследването на атентати от световно равнище, се казва в коментара.

България никога не е била център или специална цел на религиозен или политически радикализъм, напомня агенцията.

"Едва ли е коректно" обаче да се свеждат нещата до този кръг от проблеми, заявява цитиран от нея руски експерт.

"В самата България има сили, недоволни от развитието на ситуацията в страната", включително крайни националистически и радикални групировки, посочва Артьом Улунян от Центъра за балкански, кавказки и централноазиатски изследвания в Института за обща история към Руската академия на науките. При все това "предупрежденията, получавани по-рано от чужди специални служби, навеждат на мисълта, че се наблюдава определена тенденция, при положение, че България участва активно в международните въпроси и в Близкия, и в Средния изток“.

"Твърде е възможно" атентатът да е свързан с една от "съвсем малките" радикални групировки в България, недоволна примерно от българската "позиция относно Афганистан, включването на страната в международните въпроси, в отношенията с външния свят или просто от политическо-икономическата ситуация", добавя руският експерт.

Не бива да забравяме, че подобни престъпления често се извършват "под чуждо знаме" - за отвличане на вниманието и за пренасочването му към хора, "предварително обречени да се наричат радикали", допълва Росбалт.

"Вече се знае, че (престъпникът) не е бил мюсюлманин", твърди "Комерсант", но припомня, че израелските власти обвиниха във връзка с атентата Иран и ливанската радикална групировка Хизбула.

Думите на израелския премиер Нетаняху, обещал "мощен отговор", предизвикаха неодобрение в България; самият Иран също отрича да е замесен в бургаската трагедия, отбелязва вестникът.

Цитирани в него експерти обаче не изключват Израел да си отмъсти чрез прецизни ликвидации на високопоставени ирански служители.

"Основният въпрос е кой всъщност стои зад атентата - това ще определи действията на израелското ръководство", заявява пред изданието Боаз Ганор, директор на израелския Институт за борба с тероризма. Според него, ако става дума за Иран, Израел няма да започне операция срещу ирански ядрени обекти, а ще реагира с пореден болезнен удар в тайната война между двете държави, пише "Комерсант".

Агентурната мрежа на Израел в Иран, ликвидирала вече неколцина ирански ядрени учени, може да бъде преориентирана към премахване на командири от иранския Корпус на гвардейците на ислямската революция, обяснява за всекидневника израелският политолог Арик Елман. Ако пък се установи, че зад атентата стои подкрепяната от Иран ливанска шиитска организация Хизбула, експертите прогнозират различни варианти - от точкови удари срещу нейни лидери до военна операция, обобщава "Комерсант“, цитиран от БТА.

цитирай
11. dalida - Съгласна съм със съмненията за провокация.
20.07.2012 10:06
Самите "нападнати" много бързо оздравяха. И как така от една бомба се появяват димни завеси с бледо-черни отенъци,сякаш взривната вълна е последствие на добре премерен токсичен взрив,така както бяха взривени кулите-близнаци. Същият дим се издигна над автобусите.И хората се изпуснаха - чули първо взрив и след него автобусите избухнали в черни - сини пламъци.Странно нали.
цитирай
12. анонимен - dam
20.07.2012 10:20
Откакто интернета е без пари, се навъдихте едни "блогъри", кой от кой по неграмотен и малоумен...
цитирай
13. patzolino - Поздравления за трезвата мисъл!
20.07.2012 10:57
Когато разбрах за нещастието оня ден, бях сигурен, че е въпрос на време да натопят Иран. Днес попаднах на една статия, където Нетаняху на няколко пъти открито приканва всички страни да застанат зад тях в "борбата срещу терора на Иран". Мислих и аз да пусна една публикацийка за това какво всъщност стои зад този атентат, но след като видях твоята, мисля, че няма нужда :) Само ще си позволя да пусна връзка към твоята публикация, стига да нямаш нищо против.

Поздрави!

-----

http://dnes.dir.bg/news/benjamin-netanjahu-atentatat-burgas-11602884?nt=10
""Мисля, че е време всички страни, които знаят истината, а не само Израел, да кажат: Иран стои зад вълната от терористични нападения", заяви израелският премиер.

Вчера израелският премиер Бенямин Нетаняху също обвини Иран за бомбения взрив. Техеран отрече да има вина.

Международната общност трябва да осъди Иран като главната държава поддръжник на тероризма", заяви премиерът на Израел."
цитирай
14. imbe - оффф
20.07.2012 11:40
айде и тук се пишат пълни измислици и глупости ...
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
15. анонимен - Шушу-мушу
20.07.2012 12:33
Всичко е постановка естествено. Аз за "атентата" научих съвсем случайно от чуждите медии (по това време си четях "чужбински" новини) и не щеш ли в израелските сайтове 10 мин. след взрива излезе всичко - снимки, Б. Метаняху, говорили с нашите, че самолети изпратили, че били Иран, какво да ви разправям .... пълно подробно описание всичко, всичко, гледам нашите сайтове - нищо! ама йок нищо... около 20 мин. след това БНТ пуска някакъв репортаж, след още 30 мин. българските медии най-накрая получиха инструкции какво да ни баламосат, в същото време в световната мрежа се сипеха купища от подробности които ние не знаехме все още тук. Нашите "първенци" бяха се изповядали на евреичовците преди да решат да кажат и една дума на собствения си народ! Всичко е манипулация и не мюсюлманите са фанатици, а евреите, които дори си пратиха "пречистена храна и вода" за пострадалите и специални групи да съберат труповете " за да бъдат прибрани според галактическият обичаи и погребани".... е, кой е по-фанатик тея с галактическите обичаи и пречистената храна и вода или другите уж атентатори? И как така се изсипаха МОСАД, ФБР, ЦРУ тук, някой от вас да помни случаи при които други държави така са се намесвали в суверенитета и разследването на чужда територия?
цитирай
16. анонимен - Твърдението ти не е вярно
20.07.2012 12:34
Атентатът е дело на руските специални служби!
И затова вече има доказателства!
По много елементарен начин руснаците искат да натопят Щатите и Израел и да ги вкарат във война с Иран!Помисли с главата си и ще разбереш,че е така!
цитирай
17. balar - аз
20.07.2012 13:02
едно неразбирам. неможеха ли да си свършат работата от цру нейде другаде а трябваше да е България. Защо тук
цитирай
18. podvodni - Бог да прости загиналите и да пази ...
20.07.2012 13:11
Бог да прости загиналите и да пази живите!!
цитирай
19. анонимен - Това си е изцяло работа на МОСАД чрез подставени хора за да им дадат нужният повод за война...
20.07.2012 14:04
МОСАД е извършителя на атентата като си го е поръчала.

Защото не бяха изминали и осем часа от взрива в Бургас. Автобусите все още пушеха, а кръвта на загиналите туристи не беше изсъхнала, и Нетаняху веднага обяви. Иран е извършителя. Това изцяло ме накара да повярвам, че не Иран или Хизбула са извършителите на въпросният атентат, а точно израелската държава, чрез тайните си служби.

Защото на МОСАД каква им е работата?

Имам пари. Искам да спечеля още пари. Плащам на някой негодник чрез посредник, много доверено мое лице, което умее да си държи езика зад зъбите.

Та плащам, на този който да дойде и да ми подпали апартамента ми, или скъпият ми автомобил, подпалят го, и аз пред застрахователите изразявам основателни претенции за претърпени имуществени щети, и смъквам не малко пари.

А относно за атентата. МОСАД си го е поръчала и платила, не пряко, а косвено, да нападнат техни граждани за да си получат така желаният от тях повод за да нападнат и да разсипят иранците.

Не знам дали руското ГРУ е извършителя на атентата, но има логика. МОСАД да е влезнала в договорка с отделни разузнавателни руски клетки от ГРУ, и да им е използвала услугите, за да разсипят държавата на хората.

Това което се вижда на повърхността че МОСАД/ЦРУ и КГБ/ГРУ са врагове, лъжата е много жестока. Всичките тези тайни служби, са на командно подчинение на един единствен главен щаб, а тези пререкания се създават с цел да няма обединение на тайните служби, и да вземат и да си свалят шефовете им. Просто им създават така по този начин занимание, за да не мислят глупости.

Иран може да е всичко, но определено не е държава за подценяване, а точно чифутите точно това правят. Подценяват прекалено много държавата Иран.

Още в първите часове като гръмна бомбата го казах това че е работа на Израел да си напада собствени обекти и граждани, за да си дадат повода за война, и както автора на публикацията го отбеляза да се явяват на единствените спасители на изкуствената им израелска нация...
цитирай
20. анонимен - Баташкото клане е дело на българи
20.07.2012 14:11
И Баташкото клане е дело на българи!
После обвиняват турците за това!
цитирай
21. tihatavoda - podvodni - " светкавичните обвинения срещу Иран от страна на Израел..."
20.07.2012 14:40
Хайде , да разрешим на израелците да знаят кои са убитите и ранените туристи .
цитирай
22. podvodni - Хайде, да разрешим на израелците да ...
20.07.2012 14:49
tihatavoda написа:
Хайде , да разрешим на израелците да знаят кои са убитите и ранените туристи .


Съгласен . Но да обвиниш някого за случилото се още на 2-ят час е повече от съмнително. При това, че в началото на годината си знаел за подготвяните атентати. Случката не „мирише на гнило“, а направо вони.
цитирай
23. анонимен - Отново прах в очите !!!!
20.07.2012 23:27
11 септември 2001 атентати в Сащ, интересно че еврейските фирми са в тотална липса при врязването на самолетите в кулите....Атентат от такъв мащаб и то в държава като САЩ...интересно и естествено война с Ирак, мда така се полага !! После .."революциите" в Египет, Либия, Сирия, все държави врагове на Израел...сега обезсилени ! Иран е трън в очите и на американци и евреии както се казва "Целта оправдава средствата"! Нашата България като член на Европа и като най-безобидна по отношение на безопасноста във всички сфери е удобна за следващата крачка ! За съжаление някой я направи, каква ли ще е следващата ?? Само че Иран не е Ирак! Май пак ще вадим кестените от огъня който ще запалят големите играчи....Дано бъркам...а !!?
цитирай
24. анонимен - ot julu otgovora na vaprosa ne e veren''681''
21.07.2012 00:16
do 26 ,sigurno sam mnogo glupava,ama ne6to ne mi e qsno !! ta nali /znae se /evreite sazdadoha Komunizma ,4e toq karl marks se kazva mordehai ,evrein 4e dranka/engels sa6to /nomera e pi4 ,4e evreite sazdadoha sistemite komunizam i kapitalizm,islqm i hristiqnstvo,nomera e qsen ''RAZDELqI I VLADEI'' protivopostavqne !!!! e te za tova stava vapros,elementarno Yotsan !ha sega se seti /sam razbira se /za6to evreite dadoha 4 vagona sas zlato i 10 vagona s orajie na lenin i sie da napravqt oktommvriiskata revoluciq -hi hi hi ,stiga ti tolkova info ,m/u drugoto Mohamed e otgledan ot edin Ravin/toi e bil sira4e !!!!
цитирай
25. анонимен - ot juli
21.07.2012 00:27
NE zabravqite kakvo e kazala VANGA''padne li SIRIA,zapo4va Tretata svetovna voina !!!!!AZ specialno ,ne se pritesnqvam,v taq voina 6te se zatriqt -al4nite ,lo6ite i bezumnite 4ove4eta !
цитирай
26. анонимен - До 24 watchtowerman - До евреите
21.07.2012 06:14
"СЪЗНАТЕЛНО и НЕПОКОЛЕБИМО все повече хора са решени да ви премахнат завинаги от сцената на историята."

Ти към кого се обръщаш, като пишеш така?
Никой не мрази израелския народ.
Напълно съчувстваме на пострадалите и се отвращаваме от тероризъма, където и да е той и срещу когото и да се приложи.
Недей да ни слагаш под общ знаменател и да ни обобщаваш така.
Евреите са дали много светли личности на човечеството, спомогнали за развитието му, за което ги уважаваме.
Аз лично се въжищавам от това как една толкова малка страна, по територия и по брой на население се отправя срещу целия арабски свят.
Въжищавам се на стройната ви система и на изключително високия ви дух, не само за оцеляване, но и за победа.
Въжищавам се на възпитанието, което давате на децата си.
Да погледнем реалността, в резултат на това възпитание, евреите заемат ключови позиции в правителствата на целия свят.
Но от друга страна, не можем да приемем философията на вашата религия, която за съжаление следвате сляпо в ущърб на цялото човечество.
Що се отнася до България, цялата ни история е осеяна с примери, за поведението на евреите срещу нашата държава и нашия народ, още от падането ни под турско робство, та и до днес.
След това, кажи ми как да правим разлика между "добрите и лошите"?
Ние сме "наивни", пред вашата хитрост и това ни обезоръжава напълно и ни прави лесна плячка. Вместо да ни пречите, помогнете ни, защото в този момент ние наистина имаме нужда от помощ.
цитирай
27. анонимен - "СЪЗНАТЕЛНО и НЕПОКОЛЕБИМО ...
21.07.2012 17:43
анонимен написа:
"СЪЗНАТЕЛНО и НЕПОКОЛЕБИМО все повече хора са решени да ви премахнат завинаги от сцената на историята."

Ти към кого се обръщаш, като пишеш така?
Никой не мрази израелския народ.
Напълно съчувстваме на пострадалите и се отвращаваме от тероризъма, където и да е той и срещу когото и да се приложи.
Недей да ни слагаш под общ знаменател и да ни обобщаваш така.
Евреите са дали много светли личности на човечеството, спомогнали за развитието му, за което ги уважаваме.
Аз лично се въжищавам от това как една толкова малка страна, по територия и по брой на население се отправя срещу целия арабски свят.
Въжищавам се на стройната ви система и на изключително високия ви дух, не само за оцеляване, но и за победа.
Въжищавам се на възпитанието, което давате на децата си.
Да погледнем реалността, в резултат на това възпитание, евреите заемат ключови позиции в правителствата на целия свят.
Но от друга страна, не можем да приемем философията на вашата религия, която за съжаление следвате сляпо в ущърб на цялото човечество.
Що се отнася до България, цялата ни история е осеяна с примери, за поведението на евреите срещу нашата държава и нашия народ, още от падането ни под турско робство, та и до днес.
След това, кажи ми как да правим разлика между "добрите и лошите"?
Ние сме "наивни", пред вашата хитрост и това ни обезоръжава напълно и ни прави лесна плячка. Вместо да ни пречите, помогнете ни, защото в този момент ние наистина имаме нужда от помощ.


Омраза...тук няма омраза, никой не мрази безпричинно...просто залога е много голям а и тия отгоре не се интересуват от последствията ! Нещо да си чувал за Рокфелер и Ротшилд...ами евреи ! Единия спонсорира оста Рим ,Берлин Токио през 2-та световна, а другия противната страна...резултат близо 60 милиона официално убити, а над 100 милиона неофициално, като само Сталин е унищожил близо 2 пъти повече хора от всичките загинали руснаци по бойните полета и пак евреи около него, та помисли малко !?
цитирай
28. darktales - Самите "нападнати" ...
21.07.2012 18:14
dalida написа:
Самите "нападнати" много бързо оздравяха...


Да бе, хайде пък някои да ги видяхме и не само.


цитирай
29. achoachev - Мотивацията на атентаторите е глобална-световна война
22.07.2012 07:44
Случилото се в Бургас трябва да се разглежда като елемент от глобалната политика на САЩ за спасяване на долара и страната изобщо чрез глобална война.
Повече на :
http://achoachev.blog.bg/
цитирай
30. анонимен - Рокфелер не е евреин
22.07.2012 07:59
[quote=анонимен]
Омраза...тук няма омраза, никой не мрази безпричинно...просто залога е много голям а и тия отгоре не се интересуват от последствията ! Нещо да си чувал за Рокфелер и Ротшилд...ами евреи ! Единия спонсорира оста Рим ,Берлин Токио през 2-та световна, а другия противната страна...резултат близо 60 милиона официално убити, а над 100 милиона неофициално, като само Сталин е унищожил близо 2 пъти повече хора от всичките загинали руснаци по бойните полета и пак евреи около него, та помисли малко !
Рокфелер не е еврин.Вземете се пообразовайте вече. Стига сте копирали един от друг
цитирай
31. анонимен - вярвайте в България и я обичайте!
22.07.2012 09:55
И малко извън темата:
Отидета в google и напишете Калмукия.
Появява се статия във википедия за република Калмыкия в Руската федерация.
И малко по-надолу има черно-бяла снимка на Калмыцкий хурул в селе Булгары (Успенское). Начало ХХ века.
Русия е осеяна с такива имена на села и градове.
Не зная дали някой работи на тази тема, да събере всички материали за Българиите по света. Трябва да открием частите на пъзела наречен България и да го построим. За това се изисква изключителна политическа воля и много труд и търсене. Но ние трябва да потърсим истината, защото никой няма да го направи на наше място.
Има и една друга републка, която се нарича Балкария и която има нужда от помощ, ако не материална, то поне духовна. Балкарците в момента се бият, за да запазят териториите си, но не можах да разбера срещу кого. В youtube има доста балкарски клипове и песни като "моя Балкария".
Да не споменавам Татарстан, където в момента усилено се говори за тяхната идентичност и самите те казват: "Мы болгары, а не татары".
Моят призив към всички чтящи тези редове е:
Не се поддавайте на медийната пропаганда,
България съществува от хилядолетия,
да я запазим за хилядолетия напред, като се запазим духовно,
възпитавайки децата си в любов към родината, предавайки им
нашите вековни традиции и научавайки ги на борбеност и желание за успех..
Да не позволяваме да ни хвърлят във война, да не изпращаме войници никъде,
да не допускаме на наша територия военни действия.
Да не утежняваме историческата си карма, като помагаме на "злото" в лицето на САЩ и Израел.
И преди всичко вярвайте в България и я обичайте!
цитирай
32. анонимен - Горд сьм да чета
24.07.2012 20:48
До сега си мислех, че сме обречени но след като чета това си мисля, че има хора които могат да мислят аналитично и да не се доверяват сляпо на контролирани медии Дано някога истината иэлеэе на яве !!!!
цитирай
33. tomcat2 - Благодаря
25.07.2012 16:31
Благодаря
цитирай
34. staler - този велик, древен и мъдър народ на ...
25.07.2012 21:44
този велик , древен и мъдър народ на иран си има правителство,което си има таини служби,които-това им е работата--да организират мероприятия,като отговор на чужди такива или пък по иранска инициатива.така че,за един възрастен индивид /над да кажем --25-26 години/е много по ползотворно да спре да вярва в приказки за добри режими,идеологии,чисти политици и т.н..... в конкретния случаи си прав---разглеждаики политич.ситуация в нас и чужбина и некои събития в последно време --наи вероятно изглежда че един тесен кръг от хора,/самообявили се за световен елит,които неизвестно защо има правото да ситуира света в собствена изгода/са решили да ни замесят здраво в наи мръсната част от сценариите си.като за начало спретнаха една конференция на едни арабски мутри,а след това гръмнаха малко техни собствени съплеменници.не е трудно да се предвиди че нещата ще загрубеят още повече.
цитирай
35. анонимен - Там е работата ,че съм наясно !!!
26.07.2012 19:30
анонимен написа:
[quote=анонимен]
Омраза...тук няма омраза, никой не мрази безпричинно...просто залога е много голям а и тия отгоре не се интересуват от последствията ! Нещо да си чувал за Рокфелер и Ротшилд...ами евреи ! Единия спонсорира оста Рим ,Берлин Токио през 2-та световна, а другия противната страна...резултат близо 60 милиона официално убити, а над 100 милиона неофициално, като само Сталин е унищожил близо 2 пъти повече хора от всичките загинали руснаци по бойните полета и пак евреи около него, та помисли малко !
Рокфелер не е еврин.Вземете се пообразовайте вече. Стига сте копирали един от друг

Вярно е че Дейвид Рокфелер не е евреин, но от повече от 50 години е пръв приятел с евреина Якоб Ротшилд! В момента инвестиционата компания на Ротшилд - RIT Capital Partners купува близо 40% от акциите на структурата управляваща активите на Рокфелер..това да ти говори нещо, а... затова за мен Рокфелер е жив евреин и затова е по лош и от самите евреи! Явно не си много наясно с ходовете които се предприемат и ще се предприемат !! След няколко години това ще го изпитаме и ти и аз ,и нашите семейства..въобще всички ! Порови се малко и ще разбереш от какви среди тръгват всички конфликти и чии интереси те подсигуряват..доста назад дръпни в историята!!
цитирай
36. анонимен - вязание крючком платья бесплатно
22.10.2012 14:21
Привет!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://biophysics.kiev.ua/user/PeergeVen/>интернет распродажа одежды </a> стильная одежда <a href=http://lsden.ru/user/Breronelt/>сумки манго купить </a> молодежные сумки через плечо купить <a href=http://www.worldssoft.ru/user/Mubsabralia/>интернет магазин одежды омск </a> модная одежда в школу 2012 ... Хороших Вам покупок!
-====-
<a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly adelaide </a> - pills and Kamagra :.viagra Kamagra acne .:<a href=http://kamagra-oral-jelly.blog.hr/>Fedex overnight Kamagra Buy without prescription </a> - Kamagra prescription Canada
цитирай
37. анонимен - pIoieOcksXcwCFtnlBc
01.11.2012 13:01
bSTj7z <a href="http://rsctsnzfijdd.com/">rsctsnzfijdd</a>, [url=http://jvauxilcvwne.com/]jvauxilcvwne[/url], [link=http://dvzwpzlikqem.com/]dvzwpzlikqem[/link], http://ktqtpbkaoucw.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat2
Категория: Политика
Прочетен: 817836
Постинги: 213
Коментари: 1336
Гласове: 1359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031