Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2012 21:00 - Събитията в тулуза -театро ала 11ти септември
Автор: tomcat2 Категория: Политика   
Прочетен: 6543 Коментари: 23 Гласове:
9

Последна промяна: 23.03.2012 00:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Терористичните актове във Франция имат всички белeзи на операция фалшив флаг,
дело на френските служби  с цел да ни напомнят за основаната и ръководена от ЦРУ митична Алкайда и да оправдаят геноцида и войните в близкият изток!

Заподозреният в убийството на 7 човека пред еврейско училище , Мохамед Мера се вписва идеално във профила на цру/алкайда апаратчик и агент !През 2007 бива заловен да поставя бомби в Афганистан и осъден на 3 години затвор !Френските служби твърдят ,че е наблюдаван от известно време ,защо тогава са допуснали да извърши  терористичният акт ,ако разбира се извършителят е той?
По всяка вероятност Мохамед Мера е просто бушон и жертвен агнец ,а същинският извършител е съсвем друг.Още преди да бъде убит от френските спец. части предположих ,че на всяка цена ще го убият ,не могат да си позволят да застане на съдебната скамейка и да свидетелства .Също като Лий Харви Ослаулд.Единственото доказателство за намесата на Мера е едно силно съмнително телефонно обаждане в редакцията на френски теливизионен канал където той поема оговорност и че е част от Алкайда ,няма даже да коментирам каква доказателствена тежест и колко нелепо е това !
Какъв е смисълът  от всичко това и защо френските служби вероятно в съучастие с други западни такива биха убили 7 човека пред училището им ?
Елементарно ,подобни операции винаги се извършват  с цел лидерът на въпросната държава да спечели поилитическа подкрепа(избори във Франция ) и да консолидира обществото зад неговата политика, като позира като силен лидер в трудни моменти.Реакцията от това събитие ще бъде настройване против арабите , изкарване на плашилото наречено Алкайда от нафталина  и пледоарии от политици обещаващи как ще предпазят населението  от тероризъм само ,ако гласуват за тях  отново и ги следват безропотно!Разбира се да не забравяме и налагането на полицейщина  ,наблюдение ,следене над обикновените граждани всичко във името на сигурността !Въобще огледален образ на  времето след атентатите от 11ти септември дело пак на службите на сащ в съучастие със мосад!


Проблем >Реакция>Решение



Гласувай:
11



1. saadi - Ако това го пусне оня куку Григор Симов , разбирам
22.03.2012 23:55
Но ти изглеждаш значително по-интелигентен .
Ясно беше , че задължително ще гръмнат някой арабски терорист и ще обявят , че той е виновникът . За това си има причини :
1-во . Политически дивиденти . Саркози отиде , изнесе пламенна реч и обеща възмездие . Значи обещаното трябва да се изпълни . Неизпълнението му би сринало доверието в управляващите и в президента .
2-ро . Защо убит , а не арестуван ? Защото убийството на убиец на деца е единственото , което би задоволило обществото и би внесло успокоение (в България щяха да го арестуват , да го пуснат под гаранция , да направят група във фейсбук и да го оправдаят поради липса на доказателства). Но беше убит най-вече , за да се покаже на френското общество , че правителството действа решително и е безкомпромисно в защитата на гражданите .
3-то. Службите на Франция не пасат трева . С този акт се цели организаторите , финансиралите това , подготвилите го и истинските изпълнители да бъдат успокоени , че не са разкрити и да бъдат заблудени , че случаят е приключен и никой няма да ги търси .
Издирването и разплитането на цялата мрежа и организация , отговорни за този случай ще продължи . И когато службите на франсетата ги набарат кои са , бъди сигурен , че няма нито да го съобщят на блогърите в блог.бг , нито ще разберем какво са ги правили .

Иначе гореизложената теория струва толкова , колкото ако напиша, че това всъщност е дело на българите-илюминати , които целят да предизвикат война между европейците и арабите и после да завладеят изтощените и обезкървени противници .
цитирай
2. saadi - Хахаха
23.03.2012 00:03
Докато съм писал горния си коментар , Григор Симов пуснал същия материал в блога си .
Аз съм роден за пророк .
цитирай
3. tomcat2 - Кликни върху линка за фалшивият ...
23.03.2012 00:17
Кликни върху линка за фалшивият флаг и ще видиш че тези теории не са толкова невероятни за съжаление,историята е изпълнена с такива случаи,аз лично незнам за разузнавателна служба по света ,която да не извършва подобни операции всички го правят!няма абсолютно никакви доказателства показващи ,че този алжирец е извършителя,очевидци описват съсвем друго лице!Най -големите теористични актове като 11ти септември и лондонското метро служещи ,като оправдания за "войната срещу тероризма" са дело на правителствата на САЩ,Великобритания !Алкайда е създадена от ЦРУ по време на съветско-афганската война и фактически представлява адрото на муджехидините ,които САЩ обучиха и въоръжиха.Цялата схема представлява една Хегелова диалектика ,за да имаш контрол върху развоя на дадено събитие трябва да контролираш и двете вражашдуващи фракции ,ако няма опозиция създаваш я и я контролираш !
цитирай
4. анонимен - След като го убиха "Ал Кайд...
23.03.2012 00:27
След като го убиха "Ал Кайда" "пое" огтгворност за атентатите. Има си хас?!
цитирай
5. tomcat2 - Със същия успех можеше и клуба по ...
23.03.2012 00:42
Със същия успех можеше и клуба по филателия да поемат отговорността, или по точно да я им препишат!
цитирай
6. анонимен - Именно. :)
23.03.2012 10:18
Именно. :)
цитирай
7. patzolino - Театро, но много евтино.
23.03.2012 11:48
Не знам как никой не се усеща за нещата - мюсюлманин, под флага на Ал Кайда, удря горките евреи. Егати и евтиния сценарии... Но от друга страна е много силен довод да ударят точно евреите. Я някой е казал нещо (като настоящата публикация), я са го обявили за антисемит и е пратен за 10 год. в затвора. Явно все пак третата световна война догодина не ни мърда...
цитирай
8. becksss - Вие сте много глупави, бе.
23.03.2012 12:56
"Ал Кайда удря евреи" било евтин сценарий. Какво му е евтиното? Напълно логичен е "сценарият" даже. Виж, ако катунарски циганин от Казанлък беше извършил убийствата - работата щеше да друга. Много ми е интересно какви глупости щяхте да пишете тогава. Събрали ми се няколко безработни философи и си чешат езиците в блога, вместо да свършат някаква полезна работа - като например... да се гръмнат в главите.
цитирай
9. patzolino - becksss,
23.03.2012 18:09
най-полезното, което безработните философи могат да направят, е да те гръмнат теб :)

Докато има баламурници като теб, за които държавата е манна небесна, а премиерът - Господ, ще има и такива евтини сценарии и политически игрички за сметка на човешки животи.
цитирай
10. saadi - Аз не отричам , че операции "флшив флаг" са извършвани . Говоря за
23.03.2012 19:37
този конкретен случай . Без сериозни доказателства това е идиотско обвинение . Не може да търсим "фалшиви флагове" навсякъде .
Все едно да напиша , че Априлското въстание е подготвено и финансирано от турците , за да имат оправдание после за арестите и убийствата на българи . Как ще реагирате ?
Мислиш ли , че за хилядите палестинци , чиито братчета , деца , родители , съпруги са били убити от израелски ракети пред очите им , та мислиш ли , че са им нужни дълги увещания , да влязат в редиците на ал кайда и други организации ?
Стига сте вярвали на простотиите , че ал кайда са шепа сополиви селяндури , които се крият по пещерите и не знаят от коя страна се държи автомата . Тия имат толкова сериозна , многобройна , добре тренирана и добре финансирана организация , че ако рекат , ще превземат България за 48 часа .
Ами дано не ни забелязват , че само това ни липсва .
цитирай
11. zahariada - Още нещо.
23.03.2012 20:16
Да не забравяме, че в Сирия бяха заловени над сто френски офицери от службите. Искаха да ги определят за военнопленници, но Сирия отговори, че не са във война, за да са такива. А след като не са, защо трябва да съжаляват за няколко десетки престъпници. Вдигна се шум, този го замества с обратен знак.
цитирай
12. idealist - :(
23.03.2012 20:21
Чак не ми се вярва, че това може да е поредният сценарий... Макар че, след 11.09.01 имаме право да се съмняваме във всичко...
цитирай
13. becksss - ПацУл-ино,
23.03.2012 22:07
patzolino написа:
най-полезното, което безработните философи могат да направят, е да те гръмнат теб :)

Докато има баламурници като теб, за които държавата е манна небесна, а премиерът - Господ, ще има и такива евтини сценарии и политически игрички за сметка на човешки животи.

докато има такива баламурници като теб, за които държавата е виновна за всичко, така и ще си останете на ниво дървени философи, чието единствено значимо дело е, когато са напуснали майчините си утроби. Толкова си елементарен, че мога да те схрускам като бисквитка.
цитирай
14. samvoin - Докато съм писал горния си комен...
24.03.2012 01:54
saadi написа:
Докато съм писал горния си коментар , Григор Симов пуснал същия материал в блога си .
Аз съм роден за пророк .
Абе "умник", я вземи та ни светни, чии граждани са били учушканите "богоизбрани", за които целия свят требвало да реве - докато в Газа междувременно са убити сигурно десетки деца, а един "фен" на същата държава в Норвегия - изби маса палестинци и "свои", пък сега са на път да го пуснат жив?
В коя държава, "висшите убити богоизбрани" с които света требваше да се занимава бяха погребани?
В кой град?
Чии "граждани"?
Брейвик, не е ли убиец на деца?
Тези в Беларус, за които нашите медии реваха, че са разстреляни редом със западните, на кого бяха убийци?
А терористите в Сирия, които убиват с израелско и американско оръжие?
А Нетаняху, не е ли убиец на деца и неговата терористична войска - извършила терористичен акт в открито море, срещу международни хуманитарни кораби?
Айде, чупката...
цитирай
15. samvoin - Да не забравяме, че в Сирия бяха з...
24.03.2012 01:55
zahariada написа:
Да не забравяме, че в Сирия бяха заловени над сто френски офицери от службите. Искаха да ги определят за военнопленници, но Сирия отговори, че не са във война, за да са такива. А след като не са, защо трябва да съжаляват за няколко десетки престъпници. Вдигна се шум, този го замества с обратен знак.
Така е.
Там не само френски офицери, ами и израелски оръжия бяха заловени, но това у нас не се "гъкна" от никой...
Правилно е отговорила Сирия.
цитирай
16. samvoin - Чак не ми се вярва, че това може да е ...
24.03.2012 01:57
idealist написа:
Чак не ми се вярва, че това може да е поредният сценарий... Макар че, след 11.09.01 имаме право да се съмняваме във всичко...
Още в първия момент, не се усъмних и за миг...
Кой има интерес във Франция и по света, от такъв измислен "атентат"?
Националистите във Франция и антиционистите в Европа и света ли, срещу които мачкането и терора трябва да се ожесточат, за да се защитат и прикрият истинските и най - големи "антисемити" - ционистите?
Само на този прост въпрос, да се замислим и да си отговорим...
После, защо целия свят се занима само с този атентат?
цитирай
17. samvoin - този конкретен случай. Без сери...
24.03.2012 01:58
saadi написа:
този конкретен случай . Без сериозни доказателства това е идиотско обвинение . Не може да търсим "фалшиви флагове" навсякъде .
Все едно да напиша , че Априлското въстание е подготвено и финансирано от турците , за да имат оправдание после за арестите и убийствата на българи . Как ще реагирате ?
Мислиш ли , че за хилядите палестинци , чиито братчета , деца , родители , съпруги са били убити от израелски ракети пред очите им , та мислиш ли , че са им нужни дълги увещания , да влязат в редиците на ал кайда и други организации ?
Стига сте вярвали на простотиите , че ал кайда са шепа сополиви селяндури , които се крият по пещерите и не знаят от коя страна се държи автомата . Тия имат толкова сериозна , многобройна , добре тренирана и добре финансирана организация , че ако рекат , ще превземат България за 48 часа .
Ами дано не ни забелязват , че само това ни липсва .
От кого се създадена, въоръжена и обучавана "Ал Кайда"?
цитирай
18. patzolino - най-полезното, което безработ...
24.03.2012 09:51
becksss написа:
patzolino написа:
най-полезното, което безработните философи могат да направят, е да те гръмнат теб :)

Докато има баламурници като теб, за които държавата е манна небесна, а премиерът - Господ, ще има и такива евтини сценарии и политически игрички за сметка на човешки животи.

докато има такива баламурници като теб, за които държавата е виновна за всичко, така и ще си останете на ниво дървени философи, чието единствено значимо дело е, когато са напуснали майчините си утроби. Толкова си елементарен, че мога да те схрускам като бисквитка.


Като почне третата световна догодина, начело със САЩ и Израел, ще "схрускаш" дръвцето тогава. Жив и здрав да си и се интересувай повече от задколисните игри. Не се оставяй на медиите да ти казват кое е бяло и кое е черно.
цитирай
19. saadi - samvoin , ти са съжаление си от онези маняци-откачалки , които
24.03.2012 21:23
са решили , че всяко зло по света е дело на евреите .
Аз не съм евреин , но имам приятели , български евреи , родени и отраснали в България и понастоящем живеещи и работещи в Израел (но все още са си с българско гражданство и домовете им са тук) . Те са ми разказвали , че по тамошните форуми има също кукута като теб , които нон-стоп мелят теорията си за световната конспирация на злото управлявана от ... гърци !
Аз в момента съм в Гърция . Чета форумите им и може би ще се изненадаш , но и тук има откачалки като теб . Те твърдо убеждават читателите си , че всички нещастия по земята , болестите , гладът в Африка , атентатите от 11.09 са дело на ... Ватикана (и изобщо на някаква тайна католическа клика).
Хаховците по българските форуми си мислят , че те са открили топлата вода .
Кой е прав във войната между палестинци и израелци ? Кой беше прав във войната между албанци и сърби ?
Ако утре циганите се вдигнат и поискат Великотърновска област да бъде обявена за автономна и под ромско управление , какво ще направиш ? Ще излезеш с обръщение към воюващите там българи да внимават да не наранят някое ромско дете или жена ?
Реалността е жестока . Всеки се бори за жизнено пространство на своя етнос . Политиците може да говорят красиви думи по телевизията , но красивите думи не правят една нация богата и могъща . Такава я правят бомбите , танковете и самолетите .
Учудвам се защо в нито един блог за политика не се разсъждава как НИЕ да станем силни и богати , а вечно се мрънка защо и кой ни бил виновен .
Ми мрънкайте . Разкривайте им заговорите . Те американците ще си кажат : - Брей , че е умен тоя самвойн . Би му мадъра , как ни разобличи само , а ! Аре , тогава няма да го боднем в гъзягата .
Силата ви е това - да бийте по масата и да дрънкате каквото си изсмучете от пръстите .
цитирай
20. анонимен - саади, мушморок, обра ли дневната ...
25.03.2012 19:47
саади ,мушморок,обра ли дневната норма маслини,а?ненормалници в нета има много и навсякъде по света но--нима не е факт че 5 наи големи банки владеят повече от полувината от активите в юзраел?нима не е факт че собствениците на фед са и собственици на тези банки?истина ли е че демокр.избор на президент ,пак там,изисква стотици милиони за предизб.кампания?факт ли е че ако поискат ще сложат за президент не негър,ами те баш маимуна от зоопарка?тия хора ,собствениците,не са ли чифутите от неколко фамилии,добре известни на всички?саркото не е ли чифутин,забъркал франция в метежите в сев.африка,неизвестно защо,наречени пролет?кои печели от тая галимация--не са ли същите тия собственици,владеещи и петролния бизнес,мм?в любимата ти гърция,кои сега управлява?не е ли човека на световната банка и голдман сакс,навремето участвал в фалшифицирането на балансите на гърция а?я даи някакво научно физико-естетическо обяснение как един блок като wtc-7 може да падне от само себе си ,че да ти повярваме и да ходим да се гръмнем.
цитирай
21. saadi - Анонимен глупензи , разберете се накрая с блогъра rustam ,
26.03.2012 02:30
портокали ли бера или маслини .
Научно "физико-естетическо " обяснение за wtc-7 мога да ти дам , но се съмнявам , че ще го разбереш .
Но да приемем , че всичко , което си казал е вярно . Да допуснем , че за теб няма тайни на тоя свят и всички строго секретни заговори са ти ясни като бял ден .
Е ? Какво от това ? Какво помага това на България ? Теб какво те грее ?
Като ти свърши ракията и отпуснеш уморени от размахване ръце на масата , какво ти остава ?
цитирай
22. анонимен - саади, уважаемии, нямам приятели ...
26.03.2012 05:49
саади,уважаемии,нямам приятели дружащи с евреи,но ще ти кажа честно----дори и така се справям някак с житеиските несгоди .бери каквото ти каже господаря,срамен труд няма.какво ми помага това че чакам някои хитроумен кривонос да ми обясни просто-научно,физико-релативистично и метафизически-еклектично,защо един блок в манхатън може да падне от само себе си?как какво--много просто,оттук много пряко следва извода---след като блоковете в манхатън падат когато си поискат,то много ясно е че българия няма да се оправи докато външни министри са и емоционално-идеологически,мутагенно-етнически свързаните хора като калфин,михаилова,паси,младенов....и оттук съвсем практичния извод---не работи в българия и не трупаи спестявания в манхатън.
цитирай
23. saadi - Прав си , уважаеми анонимен .
26.03.2012 18:36
Хубаво е , че си се сетил да не работиш , щото евреите от фед.резерва само чакат да изкараш някой лев и веднага ще ти го прилапат .
Колкото до блоковете из Манхатън - също си прав . И аз забелязах , че напоследък са придобили лошия навик да падат и то само защото някакви самолети се забиват в тях .

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat2
Категория: Политика
Прочетен: 817716
Постинги: 213
Коментари: 1336
Гласове: 1359
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031