Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2011 17:13 - Операция на западни служби ли са убийствата в Норвегия?
Автор: tomcat2 Категория: Политика   
Прочетен: 18955 Коментари: 50 Гласове:
20

Последна промяна: 26.07.2011 11:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Събитията случили се в Норвеия през изминалите дни имат всички черти на "операция фалшив флаг"!За тези от вас ,които не са запознати с понятието ,ще поясня.Операция под фалшив флаг е операция под прикритие провеждана от правителство, корпорация или други организации, имаща за цел да изглежда, че е дело на други организации. Името произлиза от военното понятие „вдигане на фалшиви цветове“, т.е. на знаме на страна, която не е собствената. Тези операции не са ограничени до войната и мерките срещу партизани, а са използвани и в мирно време, например в италианската стратегия на напрежението.Това което е интересно за подобен тип операции ,че почти винаги се предхождат от военни и полицейски учения пресъздаващи същите сценарии ,както последващия бъдещ терористичен акт!Така беше при атентатите от 11ти септември и тези от лондонското метро от 7/7 !Два дни преди убиствата на Брейвик специален отряд на норвежката полиция провежда бомбени учения в близост до мястото на ,което е избухнала смъртоносната бомба!Подобни учения са изключително важни за подобен тип операции ,защото дават възможност да се вкарат безпроблемно взривните материли,под прикритието на тренировката!Освен това атентатите в Осло са и възможност на НАТО да накаже Норвегия за оттеглянето и от бомбардировките в Либия и признаването на Палестина!Във видео на самият извършител Андерс Брейвик качено в ютуб ,той изразява своите тревоги от това ,което нарича "марксистки мултикултуриализъм" и критиките му към ЕС и това как той погубва националният суверенитет на европейските държави!Това определено играе в полза на терористичният англо-американски елит,които несъмнено ще използва случая да демонизират патриоти и противници на ЕС държащи на своя национален суверенитет!Разберете че новият световен ред действа на принципа "Разделяй и владей" и ще се опитат да ни обърнат едни срещу други на базата на религия,етнос и политически виждания!Разрушавайки и подлагайки арабите и мюсюлманите на открит геноцид и принуждавайки ги да търсят убежище в Европа ,англо-американският елит изкуствено нагнетява антагонизма между тях и европецйите!Истинските терористи са в пентагона ,а не някакви араби или крайно десни кукумявки!


Още източници и анализи относно събитията в Осло

www.infowars.com/norway-terror-attacks-a-false-flag/








Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

1. raders - хм
25.07.2011 17:58
:) Не, бе приятелю, лъжеш се и се отипваш да излъжеш и другите. Кукуригуто си ти, а не някой друг! Чудя се как можете да виждате непрекъснато конспирации и заговори /но вие комунистите сте такива/, дори и там, където някой душевноболен откачалник изтрепе хората от щуротия. Имам чувството, че на човек като тебе, дори и жена му да започне прескача тук-там, пак ще са му виновни американците :)
цитирай
2. brink - Добър анализ
25.07.2011 18:02
Имаш логика и аргументи.
цитирай
3. brink - до raders, най-неприятни са ком...
25.07.2011 18:09
до raders,
най-неприятни са коментатори, които без аргументи и основание коментират (ако твоето изобщо може да се нарече коментар!). Всеки който не харесвате за вас е комунист!?!?! Това ако не е някакъв синдром, здраве му кажи. Конспирациите и заговорите ги виждаме, защото са съшити с бели конци, а главите ни не са завряни в задника. Може и да не е така, както предполага Tomcat2, но е много вероятно да е така, а човека се е аргументирал. Ти за какво се бориш raders?
цитирай
4. raders - до raders, най-неприятни са ком...
25.07.2011 18:17
brink написа:
до raders,
най-неприятни са коментатори, които без аргументи и основание коментират (ако твоето изобщо може да се нарече коментар!). Всеки който не харесвате за вас е комунист!?!?! Това ако не е някакъв синдром, здраве му кажи. Конспирациите и заговорите ги виждаме, защото са съшити с бели конци, а главите ни не са завряни в задника. Може и да не е така, както предполага Tomcat2, но е много вероятно да е така, а човека се е аргументирал. Ти за какво се бориш raders?


Не се боря за нищо. Просто не обичам щуротиите, а тук гъмжи от такива.
цитирай
5. brink - Кое наричаш щуротии? Защото док...
25.07.2011 18:22
Кое наричаш щуротии? Защото доколкото мога да видя в поста на tomcat2 гъмжи от факти. Ако за теб фактите са щуротии, човече добре дошъл - това е един щур свят! Ще те посъветвам да спреш да се самозалъгваш, че всичко е наред и да се поогледаш наоколо.
цитирай
6. alchemist - И защо ще е на християнски
25.07.2011 18:22
фундаменталист да избива синеоки християнчета, вместо да вдигне във въздуха някоя джамия?
Има нещо гнило.
цитирай
7. watchtowerman - След като му отказаха да говори,
25.07.2011 18:43

съдът сметна, че трябва да бъде и изолиран за 8 седмици. За такова време никой няма да разбере какъв е бил Брейвик преди и след изолатора. А техники за промяна на "чипа" на човека дават най-добри резултати именно в изолаторите. Техники, добре развити още от времето на съветското КГБ и психиатричните клиники, поради което СССР беше изгонен години наред от Световната психиатрична организация...
Има три религии, които много пречат на Глобализацията да видиоти световното общество. И трите са монотистични - юдаизъм, християнство, ислям. Виж, друго нещо си е на пееш "Харе Кришна", да смъркаш дрога, да медитираш, да съзерцаваш Големия брат, който гледа от върха на глобалния пантеон. Нещо, което представителите на трите горепосочени религии няма да допуснат, защото на върха на ценностната им система е Бог.Затова световните интриганти се опитват да ги скарат помежду им, иІили да ги превърнат в плашило за световното стадо, поради което да имат мотив да ги забранят и глобално като "фундаменталистки".
цитирай
8. josarian - Глупости на търкалета,
25.07.2011 19:26
по безумна и невменяема теория не бях чувал! От блога ти веждам, че си поредния чугун с вдлъбната петолъчка на челото, решил да бори лошия капитализъм.
цитирай
9. balkanec - Най-вероятно да
25.07.2011 20:27
Изпълнителят може да е луд, но зад него стои някой.

Кой има интерес - който има интерес от тероризма и "борбата срещу него", който насажда напрежение от години и организира атентати и на други места.
Няма друго обяснение за тези атентати.

Другото са несвързани изблици като тия на raders ...
Явно хора като него, които почват да сипят обиди срещу автора на темата непредизвикани, не са с ... нормално мислене и реакции.
цитирай
10. lidislidis - Има истина в думите ти...и то голяма
25.07.2011 20:38
Не се сърди на мненията в коментарите. Знаеш, че българите мерят всичко по света с български везни...Писах днес ,пак в коментар,че нещата са други. Не бива първосигнално да се хващаме за това,което пишат медиите и театъра, който разиграва убиеца. Не е луд...и не му слагайте диагнози от разстояние и по ваш тертип.Жалко и непростимо е за загиналите невинни деца...
Тази работа съвдем не е както я описват и може би никога няма да узнаем каква е, но младежът не е луд.
цитирай
11. анонимен - приеми и моите поздравления!!
25.07.2011 21:43
Точен и смислен коментар. Съшито е с бели конци и се вижда от далече. Особенно з атези от нас кооито са по наближичко...а как иначе ще ни накарат ДА ИСКАМЕ КОНТРОЛ, ПРАНГИ НА РЪЦЕ И КРАКА,КОНТРОЛНИ ЧИПОВЕ, И ЕДИНЕН СВЕТОВЕН РЕД,който най накрая да внесе порядък и спокойствие!!! Еееее, ами ето така, като се убиват невинни хора, и се прави показно...за да накараме масата д а ИСКА....щото иначе никой нормално мислещ ЧОВЕК не би си дал доброволно свободата/или поне това което мисли за нея/..а иначе, ние дето го виждаме това и ни е ясно, сме луди, конспиратори, и какви ли не–щото като светне лампата, не отиваме веднага на хранилката, ми се оглеждаме май ,ккой пуска тока и си играе с нас , щото му е скучно!!!
Много ми е интересен raders, мислещите като него, как ще реагират ,когато дойде времето д аги жигосат с печата, както едно време добитъка, че да се познава...дали и тогава ще с е усетят за какво иде реч...
цитирай
12. kapucinonews - Капитализма не си поплюва. Най-големият им страх е да има общество без пари. И да не са богати.
25.07.2011 21:51
http://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/narodniyat-hram-i-masovoto-samoubiyst/
цитирай
13. josarian - Правилно, kapucinonews - да живее комунизма и другаря Сталин, избил 20 милиона съветски граждани, пикали на криво
25.07.2011 21:58
Кестени бяхте и кестени ще си останете, вкаменени червени кратуни. Винаги съм казвал, че в главите на българските комунисти има само пушки, автомати и безплатни комати!
цитирай
14. kapucinonews - „теория на конспирацията“ е ...
25.07.2011 22:01
„теория
на конспирацията“ е
термин , който се използва
за всички факти, анализи
или истини, които са
политически,
идеологически или
емоционално
неприемливи .
цитирай
15. kapucinonews - Атила не ставаш за тая работа. Ал...
25.07.2011 22:05
Атила не ставаш за тая работа. Алексей Петров или който ви е по служба сега - да ви даде коката и пачките - и уволнение.. Нямате мозъци. Тръгнали пропаганда да правят в нетя.. Само се успокой.. Недей да правиш като този в Норвегия.
цитирай
16. josarian - Параноидната шизофрения е тежко и нелечимо заболяване, kapucinonews
25.07.2011 22:27
Потърси адекватна психиатрична помощ докато е време...
цитирай
17. ikra - Че има някаква конспирация - то е ясно!
25.07.2011 22:40
Но каква ще излезне... ще научим в бъдеще!
Поздрави за постинга!
цитирай
18. kapucinonews - - да живее комунизма и другаря...
25.07.2011 23:12
- да живее
комунизма и другаря
Сталин , избил 20 милиона
съветски граждани,
пикали на криво
21:58
Кестени бяхте и кестени ще
си останете , вкаменени
червени кратуни. Винаги
съм казвал, че в главите на
българските комунисти има
само пушки , автомати и
безплатни комати!
- каза Атила! ....... ...... Мога да разпозная истински антикомунист, защото съм бил такъв - от как се помня до преди да се информиран достатъчно. До последно издържах да не ме приемат в комсомола, промените ако бяха се забавили пак нямаше да стана комсомолец. Просто съм демократ. И затова недоумявах смяната на имената на турците и защо щангистите им не могат да си работят където си искат.. Закърмен съм с борба против тиранията. Днес бившите комунисти са десни - и много мразят комунизма.. Те са го мразили още преди 30-години - когато съм мразил тях.
цитирай
19. kapucinonews - Значи 20-милиона убити от Сталин. ...
25.07.2011 23:24
Значи 20-милиона убити от Сталин. Сигурно ли е че са буржоа.. ? Да не би да са леви? Щото Сталин вече е бил буржоа. И защо тези роднини на жертвите не екстрадират някой палач към САЩ? Ще се радвам ако това стане. Но къде да заведем виновниците за милионите жертви на година - умрели от лечими болести
цитирай
20. kapucinonews - Конспирациите имат огромна роля ...
25.07.2011 23:34
Конспирациите имат
огромна роля в
икономическия живот.
Например Goldman Sachs,
една от фирмите на Уол
Стрийт , стана скандално
известна задето
едновременно е
обезценявала финансови
документи , но ги е
продавала на клиентите
си като ценни
инвестиции . Сегашното
финансово спасяване на
държави в ЕС е
конспирация за
приватизирането на общественият
сектор . Икономическите
конспирации идват една
след друга и повечето от
тях са успешни . NAFTA е
заговор срещу
американската средна
класа – това важи и за
работните визи H-1B и L-1.
Глобализмът е конспирация
срещу работните места в
западния свят .
цитирай
21. veshter - Какво значени има дали са леви или не?
25.07.2011 23:45
kapucinonews написа:
Значи 20-милиона убити от Сталин. Сигурно ли е че са буржоа.. ? Да не би да са леви? Щото Сталин вече е бил буржоа. И защо тези роднини на жертвите не екстрадират някой палач към САЩ? Ще се радвам ако това стане. Но къде да заведем виновниците за милионите жертви на година - умрели от лечими болести


Нали са хора? Убиецът и вдъхновителя на убийствата е Сталин
цитирай
22. kapucinonews - Лъжат в Индия и Бангладеш - че ще с...
25.07.2011 23:46
Лъжат в Индия и Бангладеш - че ще станат богати като западните граждани - като се трудят повече и не се грижат за околната среда. Ще станат богати защото богатият запад е капиталистически - значи капитализма е добро, а истината е - че - запада е станал богат заради марксистките партии управлявали след втора световна война - но това не се казва. Богат капитализъм няма. Има но за елита. Норвегия е най-лявата - и същевременно с най-голям БВП на човек - а и стандарт. И при Шведският социализъм на Улоф Палме - дори са подарявали излишъка си.
цитирай
23. tomcat2 - Абе вие сте уникални бе, аз ви говоря ...
26.07.2011 00:02
Абе вие сте уникални бе ,аз ви говоря за операции фалшив флаг ,за правителстено спонсориран терор за такиката за настройване на хората един срещу друг,а вие ми го обърнахте а капитализъм срещу комунизъм,че и Сталин замесихте!Аз съм безпартиен и съм много далеч от ляво-дясната парадигма, друг средство наложено ни от новият светоен ред за допълнително разделение и контрол на масите!
цитирай
24. sarmatin - фундаменталист да избива синеоки ...
26.07.2011 00:31
alchemist написа:
фундаменталист да избива синеоки християнчета, вместо да вдигне във въздуха някоя джамия?
Има нещо гнило.
точно
цитирай
25. анонимен - НЕ! ТОВА СА ОПЕРАЦИИ НА МОЗЪКА НА ...
26.07.2011 09:00
НЕ! ТОВА СА ОПЕРАЦИИ НА МОЗЪКА НА ПСИХОБОЛНИТЕ. НЕ СА ОПЕРАЦИИ НА ЗАПАДНИТЕ СЛУЖБИ. ИМА ЕДНИ ЗАВЕДЕНИЯ С РЕШЕТКИ,ХОРА С БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ РАЗДАВАТ СИНИ И РОЗОВИ ХАПЧЕТА. ПОНЯКОГА ПОМАГАТ,НО НЕ НА ВСЕКИ ТИЯ ХАПЧЕТА
цитирай
26. анонимен - BUSH
26.07.2011 09:06
Чрез размиването с емигранти от други етноси и раси,европейските нации се отслабват,обезличават и постепенно ще бъдат затрити.Идеологията на този човек е насочена към спасяване на норвежката нация.Но действията му са страшен удар именно срещу собствената му идеология и поддръжниците и,които в Норвегия са много.Той е високо интелигентен,защо ще прави нещо,което още повече поощрява фалшивите хуманисти,ратуващи за "мултинационално" общество? Значи прокламира едно,а практически работи за друго?Не прилича ли това на събитията преди и по време на втората световна война,когато богатите еврейски главатари са жертвали милиони евреи в лагерите за да могат след войната да се скрият зад образа на жертви и още по-сигурно да държат юздите на света?Възможно ли е този интелигентен човек да не е знаел какво ще последва от действията му? Във всички случаи борещите се за спиране на емигрантския поток в Норвегия,пък и в Европа ще се обезсилят и ще се даде право на официалните власти да предприемат по-твърди мерки срещу тях.Ние сме това,което правим,а не това,което приказваме.По делата ще ги познаете! Може и да си прав!
цитирай
27. анонимен - Какви синеоки християнчета, бе...
26.07.2011 09:15
Какви синеоки християнчета,бе!?Всички са мургави мюслита!Ама бъбрим без да мислим,че е по-лесно!Проверете,после приказвайте!Тази история е поръчкова и вони от всякъде!Когато такива идиоти получат подкрепа,става страшно!Не е първо,няма да е и последно!
цитирай
28. анонимен - Номкет вижда заговори и в кафеварката си. Не съм учуден
26.07.2011 09:16
alchemist написа:
фундаменталист да избива синеоки християнчета, вместо да вдигне във въздуха някоя джамия?
Има нещо гнило.

Учудват ме повърхностните ви анализи. За пример ще посоча, че всички фундаменталисти, без значение от платформите, първо се разправят със своите си. Те са най близките и удобни мишени. Проследете действията на фундаменталистите от последните 100 години и ще видите логиката им.
Няма да коментирам повече тук. Томкет ми е досаден и повърхностен.
цитирай
29. ianchefff - томцат18,
26.07.2011 09:45
я разкажи как американците качиха бомбите в Световния търговски център, щото, нали и той бил взривен?
Щото е любопитно, не че нещо.
Там сигурно също е имало операция на спец. частите, а?
Я тюлени, я муфлони, а барети, все някой е решил да се катери по кулите и между другото да метне по някой и друг експлозив, дето после арабеските като се ударят и да гръмне?
Давай, покажи въображението си...
цитирай
30. анонимен - Размахай моркова и дай малко време - ...
26.07.2011 10:30
Размахай моркова и дай малко време - даже няма нужда да се хаби тоягата. Човешката същност е доста предвидима и не се иска много багаж да я насочваш в подходящата посока. В крайна сметка, нищо ново под слънцето. Манипулация с цел изгода винаги е имало, още от зората на времето. Дали човек го знае или осъзнава не е от значение, по-важното е да не го страда!
цитирай
31. анонимен - Поредната тъпа измишльотина...
26.07.2011 10:54
Поредната тъпа измишльотина...
цитирай
32. tomcat2 - "Учудват ме повърхностните ...
26.07.2011 10:55
"Учудват ме повърхностните ви анализи. За пример ще посоча, че всички фундаменталисти, без значение от платформите, първо се разправят със своите си. Те са най близките и удобни мишени. Проследете действията на фундаменталистите от последните 100 години и ще видите логиката им.
Няма да коментирам повече тук. Томкет ми е досаден и повърхностен."



Нараняваш чувствата ми така !
цитирай
33. tomcat2 - я разкажи как американците качиха ...
26.07.2011 11:12
ianchefff написа:
я разкажи как американците качиха бомбите в Световния търговски център, щото, нали и той бил взривен?
Щото е любопитно, не че нещо.
Там сигурно също е имало операция на спец. частите, а?
Я тюлени, я муфлони, а барети, все някой е решил да се катери по кулите и между другото да метне по някой и друг експлозив, дето после арабеските като се ударят и да гръмне?
Давай, покажи въображението си...


Атентатите от 11ти семтември определено са вътрешна работа на самите американци предварително подготвено и описано във документа на т. нар. неоконсерваторите "Пректа за нов американски век' може да го прочетеш в интернет където се споменава от нуждата от нов Пърл Харбър за да сплоти нацията срещу външна заплаха и се даде огромна власт на вонно-промишленият комплекс!

http://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

Сега не мога да твърдя със сигурност по какъв начин точно и със какви средства са съборили небостърачите,би било чиста спекула от моя страна !Но професора по физика Стивън Джоунс има доста интересно разследване в тази насока показващо употребата на нано термайт, ако ти е интересно и знаеш английски изгледай неговата презентация по въпроса!



http://www.youtube.com/watch?v=3pL0M5ST8jY
цитирай
34. ok3223 - ААбе що за дръвник си...
26.07.2011 11:50
osarian - Глупости на търкалета,
25.07 19:26
по безумна и невменяема теория не бях чувал! От блога ти веждам, че си поредния чугун с вдлъбната петолъчка на челото, решил да бори лошия капитализъм.

Който раздава петолъчки наляво и дясно.
Мислещите търсят истината, а тя често не е това, което ни сервират всекидневно.
Като си слабоумен и с нисък КИ,и мисленето за теб е тера инкогнита, не се навирай между шамарите, да не отнесеш ритник в слабините.
Ти си просто лайно увито в целофан.
Засрами се! ВОНИШ ОТ КИЛОМЕТРИ...
цитирай
35. анонимен - Uf,
26.07.2011 11:58
Ne vi li pisna ot konspiracii?
цитирай
36. vmir - Тъпотия до шия.
26.07.2011 12:12
Кой с каквото учил,
с това се мъчи да сполучи. С окейчо бомбаджията, дето си мечтае за подобни дела и у нас, си изглеждате баш лика-прилика. Окейчо, виждаш, че бомби още няма унас, ама ай за успокоение хвърли още някое лайненце, де!
цитирай
37. анонимен - от Ловеца
26.07.2011 12:17
Ники, пич,никой не го интересува тука дали ще ти нарани чувствата!Никой не го интересува ,какво и как мислиш ти и как разсъждаваш.За съжаление. И не вярвам че някой ще с етрогне,от изречението ти,че ти наранява чувствата!
Ей ,тва ние българите сме опасноплеме, винаги в противоположна посока въртящо се зъбчато колело, и з атова ще оцелеем,да знаеш, не атомна война, Земята да се разцепи, на един къс от нея колиба ще си построим, и пак ще е нашето,а Космоса ще отнесе такива псувни че ще почервенее като домат!!!
И няма да е конспирация,а пак ще са КОМУНИСТИТИИИИ,ША СА, ДА ЗНАЙШШШШ!!
И вдлъбнати чугунени глави с петолучки на тех/как ще стане тая незнам,ма на думи да с е редят , лаф да става/
Много безработен народ из тоя форум ,ей....ама д аме питаш защо и аз, като последен глупак, в моето часово време си крада от съня да им чета глупостите...жив и здрав брато!
цитирай
38. анонимен - лесно е!!!
26.07.2011 13:16
raders написа:
brink написа:
до raders,
най-неприятни са коментатори, които без аргументи и основание коментират (ако твоето изобщо може да се нарече коментар!). Всеки който не харесвате за вас е комунист!?!?! Това ако не е някакъв синдром, здраве му кажи. Конспирациите и заговорите ги виждаме, защото са съшити с бели конци, а главите ни не са завряни в задника. Може и да не е така, както предполага Tomcat2, но е много вероятно да е така, а човека се е аргументирал. Ти за какво се бориш raders?


Не се боря за нищо. Просто не обичам щуротиите, а тук гъмжи от такива.

ти си лесен - просто не влизай! Ако споделянето на друга гледна точка е това, което те тормози, си още по лесен. не знам кой го беше казал но "блажени са невежите в невежеството си"
цитирай
39. pegas08 - Малко майтап, може ли? Мерси.
26.07.2011 13:21
Беше лето Господне 2011, 22 години след разпада на Тошкомунизъма, изгряването на свободата над българската земя, Отцепването от една Империя и зацепването за друга, много щастие и благини за няколко процента, живот- втора употреба, за други, а за голяма част от народонаселението-
Издигането на Великият Панаир! За всички вас е следващото парче! Насладете се!
Пегас Асиметрийски
-----------------------------

Панаири, панаири!
-----------------------------

Насам, народе български!
Във ваканция или не.
За всички има лакомства.
Памук на клечка, вотове.


Разбрал отдавна парламата.
На фокусници номерата.
Милион си вдигна чукалата.
Но други чакат- чудесата!


Безкрайно е човешкото въображение.
Дъхът ти спира, и втрещен,
Гледаш, слушаш и немееш:
"В Панаира съм и той е в мен!"


Шеметно върти се колелото-
Пъстроцветен калейдоскоп.
И ти, премяташ се в него.
"Отново, правят ме ...на Идиот!"
цитирай
40. анонимен - В моите блогове съм развил и доказал, тезите че
26.07.2011 14:32
1. Земетрението в Япония е причинено от ХААРП и съм посочил причините и името на оператора;
2. Че "Титаник" е потопен от английските тайни служби;
3. Къде се намира душата;
Отделно сме доказали, че еволюцията се дължи на бананите.
Горе долу, по тежест на аргументите се доближаваме.
цитирай
41. alekovnuk - ха-ха-ха-хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
26.07.2011 15:37
ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
цитирай
42. brink - до Tomcat
26.07.2011 15:53
Приятелю, продължавай да дерзаеш и игнорирай провокаторите - както добре знаеш и те са част от играта - няма как. В повечето случаи провокаторите не издържат на аргументиран спор, но това не им пречи да продължават, вълна след вълна да плюят, да иронизират и т.н. пренебрегвайки аргументите - това им го пише в инструкциите.
Хубавото е, че все повече хора започват да мислят, да си задават въпроси и да търсят и намират отговори, а това смятам е най-голямата награда за хора като теб и мен. Да си жив и здрав и само напред :)))
цитирай
43. saadi - Напълно подкрепям
26.07.2011 16:36
Новия световен ред .
Досегашните кланета в световната история се извършваха напълно хаотично , без някаква ясно определена цел и извършителите им бяха , обикновено , пълни откачалки .
Когато дойде на власт Новият световен ред , всичко това ще се промени и за всяко отделно клане ще имаме прилично обяснение .
цитирай
44. brink - Обръщам внимание на едно единствено изречение от поста!
26.07.2011 17:01
Освен това атентатите в Осло са и възможност на НАТО да накаже Норвегия за оттеглянето и от бомбардировките в Либия и признаването на Палестина!
цитирай
45. анонимен - Томкат2,
26.07.2011 18:12
знам че не си виновен ти, но държа д ати кажа че моят коментар и тоя на лидис са изтрити. интересуваме по каква причина? ЗА това че писахме за масоните ли???
цитирай
46. raders - Кое наричаш щуротии? Защото док...
26.07.2011 18:29
brink написа:
Кое наричаш щуротии? Защото доколкото мога да видя в поста на tomcat2 гъмжи от факти. Ако за теб фактите са щуротии, човече добре дошъл - това е един щур свят! Ще те посъветвам да спреш да се самозалъгваш, че всичко е наред и да се поогледаш наоколо.


Всичко открай до край са щуротии и измишльотини. Какви факти виждаш тук? Той просто размишлява по своему на базата на някои събития и ги нагласява, както му отърва. Това не са факти, приятелю. Това са измишльотини и глупости. Американците взривили небостъргачите, НАТО наказва Норвегия, Цереу е виновно, че жената на китайския император се разгонила, и т.н. Толкова щуротии на куп не са измислили дори библейските пророци.
цитирай
47. анонимен - за американските небостъргачи...
26.07.2011 21:44
За американските небостъргачи е технически доказано ,че са взривени с детониращ шнур под 45 градуса носещите колони!
цитирай
48. megafon - Да
27.07.2011 13:37
добра фантастика.
цитирай
49. tomcat2 - знам че не си виновен ти, но държа д ...
27.07.2011 14:41
анонимен написа:
знам че не си виновен ти, но държа д ати кажа че моят коментар и тоя на лидис са изтрити. интересуваме по каква причина? ЗА това че писахме за масоните ли???


Доколкото знам някакъв бъг има в самият сайт ,който трие анонимни коментари,или самите модератори го правят не мога да ти кажа.Но определено аз не цензорирам нищо,както гледаш включително и хора ,които ме обиждат!
цитирай
50. zlokuche - Повече по въпроса
28.09.2011 21:27
Тук:
http://zlokuche.blog.bg/drugi/2011/09/28/za-zombiranite-i-prilojnata-nekrofiliia.827147
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tomcat2
Категория: Политика
Прочетен: 824740
Постинги: 213
Коментари: 1336
Гласове: 1359
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930